Inscripcions obertes per les sessions de formació de l’ACE: Postgrau ‘Rehabilitació des de l’Estructura i curs ‘Càlcul d’Estructures en Rehabilitació’

Deixant ja les vacances enrere, arriba l’hora d’encarar Setembre amb noves motivacions. Aquells professionales interessats en ampliar la seva formació i en adquirir nous coneixements en matèria de rehabilitació estructural, ara tenen una oportunitat magnífica per fer-ho.

Fa unes setmanes us vam parlar tant del curs Càlcul d’Estructures en Rehabilitació: fonaments, murs i pilars com del Postgrau Rehabilitació des de l’Estructura, ambdues formacions organitzades per l’Associació de Consultors d’Estructures a través de l’Institut d’Estudis Estructurals i amb la col·laboració de l’Escola Sert del COAC i de ASEMAS.

Aprofitem la tornada al col·le per recordar-vos que el període de matriculació per participar en aquestes dues formacions continua obert. Recordeu que els socis de l’ACE gaudiu d’una sèrie d’avantatges en relació al preu que cal abonar per accedir a aquest tipus de formació; si us plau, no deixeu de consultar-nos si teniu qualsevol tipus de dubte al respecte (tac.beweca@oicartsinimda).

Als enllaços que us deixem a continuació trobareu més informació sobre el contingut dels cursos esmenats:

  • Càlcul d’Estructures en Rehabilitació: fonaments, murs i pilars (5ª edició): INSCRIU-TE AQUÍ
  • Postgrau Rehabilitació des de l’Estructura (6ª edició): INSCRIU-TE AQUÍ
Publicitat

Més noticies

L’Associació de Consultors d’Estructures (ACE) ha reunit a especialistes de primer nivell amb l’objectiu d’oferir un curs d’estructures davant l’incendi Presentació del curs “Estructures davant l’incendi. ACE” L’estudi del foc i la seva influència a les estructures és un tema generalment poc explicat a les universitats. En el moment…
Us informem que tornem a estar presents a la nova edició de Construmat, aquest any serà els dies 23, 24 i 25 de maig a la Fira de Gran Via. Visita’ns a l’estand C45, estarem amb la companyia dels socis protectors: Cecam – Cype – Geosec – Herms –…
L’Associació de Consultors d’Estructures convoca la VI edició dels PREMIS ACE, un certamen impulsat amb el propòsit de reconèixer la millor estructura projectada i realitzada durant els darrers quatre anys. Dirigits a qualsevol persona, equip o empresa de l’àmbit professional o empresarial. Els premis contemplen tres tipus de reconeixements:…

Subscriu-te al newsletter per aconseguir aquest document

Uneix-te i rebràs informació especialitzada: des dels propers cursos formatius a les últimes novetats del sector de la construcció a nivell de recursos, nous materials i normativa actual.

Responsable de les dades: Associació de Consultors d’Estructures.
Finalitat: Respondre a sol·licituds del formulari.
Legitimació: El teu consentiment exprés.
Destinatari: Associació de Consultors d’Estructures (dades emmagatzemades solament en client d’email).
Drets: Tens dret al dret a l’accés, rectificació, supressió, limitació, portabilitat i oblit de les teves dades.

No et perdis els descomptes de l' ACE

Si vols accedir als descomptes i no ets soci, pots associar-te aquí.

Si ja ets soci i no recordes com accedir als descomptes, contacta amb nosaltres o envia un correu a: tac.beweca@oicartsinimda indicant el teu número de soci i el producte que vols comprar.

Basic Personal Data Protection information:

Controller: ACE
Purposes: Managing the contractual and/or business relationship with HIPRA, including sending news, promotions and invitations to events sponsored by HIPRA.
Lawful basis: Performance of the contractual relationship and HIPRA’s legitimate Interest.
Recipients: Third parties to which HIPRA has entrusted cloud computing, security, auditing, mailing, technical and computer support services, as well as companies in its group.
Rights: Request access to and rectification or erasure of personal data and other rights as explained in the additional information. You can seeview the detailed additional information about data protection in our Privacy Policy.

For further information, please check our detailed information on Data Protection.

Informació bàsica de protecció de dades personals:​

En enviar un formulari se sol·liciten dades personals, per tant, has d’acceptar la nostra política de privacitat.

Responsable de les dades: Associació de Consultors d’Estructures.

Finalitat: Respondre a sol·licituds del formulari.

Legitimació: El teu consentiment exprés.

Destinatari: Associació de Consultors d’Estructures (dades emmagatzemades solament en client d’email).

Drets: Tens dret al dret a l’accés, rectificació, supressió, limitació, portabilitat i oblit de les teves dades.