Ja disponible el número 67 de la revista ‘Quaderns d’Estructures’

A la junta de juliol del 2018 ja no tenia més excuses; aquell “no et diré que no” que havia entonat prèviament i el qual em permetia pensar amb calma per prendre la decisió d’assumir o no la directiva de l’ACE va transformar-se, finalment, en un “Sí”. Un sí conseqüent i recolzat per una magnífica Junta, la que ara mateix m’acompanya en aquesta aventura”.

De com l’Enric Heredia Campmany-Gaudet, actual President de la nostra associació, va decidir agafar les regnes del nostre projecte després de més de 25 anys de gaudir de la professió i de la passió per les estructures.

Aquests i altres continguts els trobareu en el número 67 de la revista “Quaderns d’Estructures”, editada per l’Associació de Consultors d’Estructures i referent en el nostre sector des de fa anys.

“Iniciem una nova etapa amb totes les forces renovades, amb molta il·lusió i ganes de donar el millor de cadascun de nosaltres a l’ACE”, resumeix per finalitzar l’Editorial.

I no hi ha millor “mood” que aquest per expressar-vos que, després d’aquesta crisi, tenim més ganes que mai de continuar treballant, exercint la nostra professió i ajudant als que formen part del món de les estructures i de la construcció a fer la seva feina amb passió, seguretat, suport i qualitat.

També trobareu en l’últim número de la publicació una entrevista a Josep Baquer, un dels pesos pesats de la nostra associació i del món de les estructures en general; un perfil molt interessant en què no només podreu conèixer la seva experiència i trajectòria com a arquitecte tècnic i consultor d’estructures, també les seves facetes com a teòleg i la seva experiència estudiant espiritualitat, humanitats i filosofia. Un apassionat de l’escriptura, de les estructures i una persona molt estimada dins de l’ACE.

No us perdeu tampoc els articles “Una nova metodologia per entendre i calcular millor les estructures”, per Albert Albareda Valls i Jordi Maristany i Carreras, i “Una estàtica recíproca”, per Josep Maria Genescà Ramon.

Tots aquests continguts i més, al número 67 de “Quaderns d’Estructures”. Descarrega’l aquí!

Publicitat

Més noticies

L’Associació de Consultors d’Estructures (ACE) ha reunit a especialistes de primer nivell amb l’objectiu d’oferir un curs d’estructures davant l’incendi Presentació del curs “Estructures davant l’incendi. ACE” L’estudi del foc i la seva influència a les estructures és un tema generalment poc explicat a les universitats. En el moment…
Us informem que tornem a estar presents a la nova edició de Construmat, aquest any serà els dies 23, 24 i 25 de maig a la Fira de Gran Via. Visita’ns a l’estand C45, estarem amb la companyia dels socis protectors: Cecam – Cype – Geosec – Herms –…
L’Associació de Consultors d’Estructures convoca la VI edició dels PREMIS ACE, un certamen impulsat amb el propòsit de reconèixer la millor estructura projectada i realitzada durant els darrers quatre anys. Dirigits a qualsevol persona, equip o empresa de l’àmbit professional o empresarial. Els premis contemplen tres tipus de reconeixements:…

Subscriu-te al newsletter per aconseguir aquest document

Uneix-te i rebràs informació especialitzada: des dels propers cursos formatius a les últimes novetats del sector de la construcció a nivell de recursos, nous materials i normativa actual.

Responsable de les dades: Associació de Consultors d’Estructures.
Finalitat: Respondre a sol·licituds del formulari.
Legitimació: El teu consentiment exprés.
Destinatari: Associació de Consultors d’Estructures (dades emmagatzemades solament en client d’email).
Drets: Tens dret al dret a l’accés, rectificació, supressió, limitació, portabilitat i oblit de les teves dades.

No et perdis els descomptes de l' ACE

Si vols accedir als descomptes i no ets soci, pots associar-te aquí.

Si ja ets soci i no recordes com accedir als descomptes, contacta amb nosaltres o envia un correu a: tac.beweca@oicartsinimda indicant el teu número de soci i el producte que vols comprar.

Basic Personal Data Protection information:

Controller: ACE
Purposes: Managing the contractual and/or business relationship with HIPRA, including sending news, promotions and invitations to events sponsored by HIPRA.
Lawful basis: Performance of the contractual relationship and HIPRA’s legitimate Interest.
Recipients: Third parties to which HIPRA has entrusted cloud computing, security, auditing, mailing, technical and computer support services, as well as companies in its group.
Rights: Request access to and rectification or erasure of personal data and other rights as explained in the additional information. You can seeview the detailed additional information about data protection in our Privacy Policy.

For further information, please check our detailed information on Data Protection.

Informació bàsica de protecció de dades personals:​

En enviar un formulari se sol·liciten dades personals, per tant, has d’acceptar la nostra política de privacitat.

Responsable de les dades: Associació de Consultors d’Estructures.

Finalitat: Respondre a sol·licituds del formulari.

Legitimació: El teu consentiment exprés.

Destinatari: Associació de Consultors d’Estructures (dades emmagatzemades solament en client d’email).

Drets: Tens dret al dret a l’accés, rectificació, supressió, limitació, portabilitat i oblit de les teves dades.