Ja disponible per a tothom el número 62 de la revista ‘Quaderns d’Estructures’

Vivim temps de canvi, però també d’oportunitats. La incertesa és i serà la nova normalitat. El trajecte no és i no serà fàcil, però la recompensa final haurà merescut la pena l’esforç. A l’ACE hem contemplat dues possibilitats: quedar-nos quiets o donar un pas endavant. No moure’s ha estat sempre moure’s cap endarrere. […] Per això seguim amb els mateixos objectius: formació i informació. Reconeixement i innovació. Unió per fer que ens valorin. Qualitat i professionalitat. Seguim. I no estem sols, estem junts, al remolc d’aquesta metamorfosi.”

Són paraules que recull l’Editorial publicat a les pàgines del número 62 de la revista “Quaderns d’Estructures”, escrit pel Xavier Mateu, qui reflexiona sobre l’evolució de les estructures, tot contemplant-la com una revolució plena d’oportunitats. Sens dubte el millor missatge -positiu, d’empenta, carregat d’intencions- per obrir un número on també es recullen altres articles i continguts interessants.

Aquest és, de fet, l’índex de la publicació:

  • “Ho fem prou bé?”, de Fructuós Mañà Reixach.
  • “L’anomalia de Páez: la oportunitat d’un assaig?”, de Josep Maria Genescà i Ramon.
  • “La consolidació d’una estructura única: el paraigües de Pola de Siero”, de Josep Maria Genescà i Ramon.
  • Miscel·lània
  • Llistat de membres de l’Associació

Voleu consultar el número? Podeu fer-ho a través d’aquest enllaç, ja està disponible per a tothom! Aprofitem l’avinentesa per recordar als socis, a més, que ells també poden consultar ja el número 63 de la revista; la resta de persones no associades a l’ACE podran fer-ho d’aquí uns mesos.

 

Publicitat

Més noticies

JOSÉ CALAVERA RUIZ (1931-2023) Després de comunicar-me la trista notícia de la seva mort als 91 anys, m’han demanat que escrigui unes línies sobre José Calavera Ruiz (Melilla, 23 d’octubre 1931-Madrid 25 d’agost 2023). Unes línies… difícil d’una persona tan prolífica i multifacètica. A l’àmbit acreditatiu resumiríem dient que…
La guia, eminentment pràctica, pretén ser d’utilitat de cara tant a la redacció de projectes de fonamentacions i contencions, com de cara a l’execució i direcció d’obres, on interaccionen l’estructura i el terreny. Però també s’ha redactat pensant en els promotors, equips i tallers d’arquitectura. Aquesta guia ha estat fruit de la feina…
La consultoria d’estructures no pot ser aliena al més important repte que la nostra civilització té al davant: aconseguir aturar l’espiral que ens aboca a un planeta inhabitable en poques dècades. La situació actual d’emergència climàtica ens obliga a plantejar profunds canvis en la nostra forma de viure, de…

Subscriu-te al newsletter per aconseguir aquest document

Uneix-te i rebràs informació especialitzada: des dels propers cursos formatius a les últimes novetats del sector de la construcció a nivell de recursos, nous materials i normativa actual.

Responsable de les dades: Associació de Consultors d’Estructures.
Finalitat: Respondre a sol·licituds del formulari.
Legitimació: El teu consentiment exprés.
Destinatari: Associació de Consultors d’Estructures (dades emmagatzemades solament en client d’email).
Drets: Tens dret al dret a l’accés, rectificació, supressió, limitació, portabilitat i oblit de les teves dades.

No et perdis els descomptes de l' ACE

Si vols accedir als descomptes i no ets soci, pots associar-te aquí.

Si ja ets soci i no recordes com accedir als descomptes, contacta amb nosaltres o envia un correu a: tac.beweca@oicartsinimda indicant el teu número de soci i el producte que vols comprar.

Basic Personal Data Protection information:

Controller: ACE
Purposes: Managing the contractual and/or business relationship with HIPRA, including sending news, promotions and invitations to events sponsored by HIPRA.
Lawful basis: Performance of the contractual relationship and HIPRA’s legitimate Interest.
Recipients: Third parties to which HIPRA has entrusted cloud computing, security, auditing, mailing, technical and computer support services, as well as companies in its group.
Rights: Request access to and rectification or erasure of personal data and other rights as explained in the additional information. You can seeview the detailed additional information about data protection in our Privacy Policy.

For further information, please check our detailed information on Data Protection.

Informació bàsica de protecció de dades personals:​

En enviar un formulari se sol·liciten dades personals, per tant, has d’acceptar la nostra política de privacitat.

Responsable de les dades: Associació de Consultors d’Estructures.

Finalitat: Respondre a sol·licituds del formulari.

Legitimació: El teu consentiment exprés.

Destinatari: Associació de Consultors d’Estructures (dades emmagatzemades solament en client d’email).

Drets: Tens dret al dret a l’accés, rectificació, supressió, limitació, portabilitat i oblit de les teves dades.