L’acte de Nadal de l’ACE, tot un èxit

Un escenari d’excepció per a una nit excepcional. Les instal·lacions del World Trade Center Barcelona van acollir la passada nit del dijous 15 de desembre el ja clàssic sopar de Nadal de l’Associació, cita que enguany reuní a més d’una centena de socis i amics.

Les paraules del President de l’ACE, David Garcia, van servir per inaugurar una jornada on es va fer balanç de la situació en la qual es troba actualment la professió, tot transmetent un esperançador propòsit per al futur: “Cal deixar enrere el mode crisi i canviar el xip, activar el mode il·lusió“, afirmava el President durant el tast que tancà l’acte.

Un dels moments més destacables de la nit, però, arribava de la mà del Sr. Manuel Garcia Cabrera, un dels professionals pioners en el desenvolupament de solucions de software pensades per donar resposta a les necessitats dels consultors d’estructures. La seva conferència, “L’inici del càlcul d’estructures amb ordinador. Experiència personal i visió de futur“, va esdevenir un èxit. Cal destacar, a més, que l’ACE va fer entrega d’un diploma de Soci d’Honor al Sr. Garcia.

I a l’acte de Nadal no podia faltar el sopar, i és clar! Us deixem amb algunes fotografies de la cita (les podeu veure a través d’aquest enllaç) i aprofitem per agrair-vos a tots els socis la vostra assistència a l’acte de Nadal.

Bon Nadal i Feliç any nou!

Publicitat

Més noticies

L’Associació de Consultors d’Estructures (ACE) ha reunit a especialistes de primer nivell amb l’objectiu d’oferir un curs d’estructures davant l’incendi Presentació del curs “Estructures davant l’incendi. ACE” L’estudi del foc i la seva influència a les estructures és un tema generalment poc explicat a les universitats. En el moment…
Us informem que tornem a estar presents a la nova edició de Construmat, aquest any serà els dies 23, 24 i 25 de maig a la Fira de Gran Via. Visita’ns a l’estand C45, estarem amb la companyia dels socis protectors: Cecam – Cype – Geosec – Herms –…
L’Associació de Consultors d’Estructures convoca la VI edició dels PREMIS ACE, un certamen impulsat amb el propòsit de reconèixer la millor estructura projectada i realitzada durant els darrers quatre anys. Dirigits a qualsevol persona, equip o empresa de l’àmbit professional o empresarial. Els premis contemplen tres tipus de reconeixements:…

Subscriu-te al newsletter per aconseguir aquest document

Uneix-te i rebràs informació especialitzada: des dels propers cursos formatius a les últimes novetats del sector de la construcció a nivell de recursos, nous materials i normativa actual.

Responsable de les dades: Associació de Consultors d’Estructures.
Finalitat: Respondre a sol·licituds del formulari.
Legitimació: El teu consentiment exprés.
Destinatari: Associació de Consultors d’Estructures (dades emmagatzemades solament en client d’email).
Drets: Tens dret al dret a l’accés, rectificació, supressió, limitació, portabilitat i oblit de les teves dades.

No et perdis els descomptes de l' ACE

Si vols accedir als descomptes i no ets soci, pots associar-te aquí.

Si ja ets soci i no recordes com accedir als descomptes, contacta amb nosaltres o envia un correu a: tac.beweca@oicartsinimda indicant el teu número de soci i el producte que vols comprar.

Basic Personal Data Protection information:

Controller: ACE
Purposes: Managing the contractual and/or business relationship with HIPRA, including sending news, promotions and invitations to events sponsored by HIPRA.
Lawful basis: Performance of the contractual relationship and HIPRA’s legitimate Interest.
Recipients: Third parties to which HIPRA has entrusted cloud computing, security, auditing, mailing, technical and computer support services, as well as companies in its group.
Rights: Request access to and rectification or erasure of personal data and other rights as explained in the additional information. You can seeview the detailed additional information about data protection in our Privacy Policy.

For further information, please check our detailed information on Data Protection.

Informació bàsica de protecció de dades personals:​

En enviar un formulari se sol·liciten dades personals, per tant, has d’acceptar la nostra política de privacitat.

Responsable de les dades: Associació de Consultors d’Estructures.

Finalitat: Respondre a sol·licituds del formulari.

Legitimació: El teu consentiment exprés.

Destinatari: Associació de Consultors d’Estructures (dades emmagatzemades solament en client d’email).

Drets: Tens dret al dret a l’accés, rectificació, supressió, limitació, portabilitat i oblit de les teves dades.