L’Associació de Consultors d’Estructures celebra el seu 30è aniversari

L’Associació de Consultors d’Estructures (ACE) es va fundar l’any 1986 de la mà d’un grup de professionals de la consultoria d’estructures que s’uniren amb l’objectiu de dignificar una professió prou important però poc considerada en aquell moment.

Molts han estat els esforços realitzats durant els 30 anys que ja han transcorregut i molts han estat també els professionals que han fet possible amb la seva dedicació i treball l’assoliment de totes les fites aconseguides per l’Associació durant aquestes tres dècades de trajectòria.

Precisament amb l’objectiu de rendir homenatge a aquests 30 anys d’esforços i d’associacionisme, l’ACE organitza el pròxim dijous 9 de juny un acte de celebració del 30è aniversari de l’entitat. La cita tindrà lloc a la Sala Roma 2009, dins del Camp Nou, a partir de les 20h (Av. Arístides Maillol 15, 08028 Barcelona, accés 14 de l’Estadi).

Des de la Junta Directiva de l’ACE es convoca a tots els socis de l’Associació a formar part d’aquest acte de celebració. Es prega des de l’Organització, però, la confirmació d’assistència a la reunió el més aviat possible per tal de facilitar la logística; es pot fer a través del correu electrònic tac.beweca@oicartsinimda o del telèfon 93 401 18 88.

AQUEST ACTE ESTÀ PATROCINAT PER:

logo-4ark-150x150 logo-alsina-150x150 logo-basf-150x150logo-cointecs-150x150 logo-geo-150x150logo-hilti-150x150 logo-ibertrac-150x150 logo-mapei-150x150 logo-menardi-150x150 logo-noubau-150x150 logo-propamsa-150x150 logo-sika-150x150 logo-spit-150x150

Publicitat

Més noticies

AGUSTÍ OBIOL SANCHEZ  (1953-2023) Dr. Arquitecte per la UPC. Va combinar la docència i l’activitat professional a l’empresa privada. Va ser el director de BOMA i va participar en nombrosos projectes, destacant la Torre Agbar, Palau Nacional de Barcelona, Ciutat de la Justicia de Barcelona ai l’Hospitalet de Llobregat…
Monogràfic destinat a introduir als perits els coneixements bàsics de la geotècnia, a través de la presentació d’aquesta guia, eminentment pràctica que pretén ser d’utilitat de cara tant a la redacció de projectes de fonamentacions i continguts, com de cara a l’ execució. i direcció de les obres, en les…
JULIO MARTÍNEZ CALZÓN (1938-2023) El proppassat dia vint-i-sis de setembre, ens deixava el Dr. Julio Martínez Calzón, enginyer CCP. La seva mort ens ha sorprès i ens ha deixat un buit però sobre tot, un gran record entre amics, col·legues i companys de professió. Més enllà del que tots…

Subscriu-te al newsletter per aconseguir aquest document

Uneix-te i rebràs informació especialitzada: des dels propers cursos formatius a les últimes novetats del sector de la construcció a nivell de recursos, nous materials i normativa actual.

Responsable de les dades: Associació de Consultors d’Estructures.
Finalitat: Respondre a sol·licituds del formulari.
Legitimació: El teu consentiment exprés.
Destinatari: Associació de Consultors d’Estructures (dades emmagatzemades solament en client d’email).
Drets: Tens dret al dret a l’accés, rectificació, supressió, limitació, portabilitat i oblit de les teves dades.

No et perdis els descomptes de l' ACE

Si vols accedir als descomptes i no ets soci, pots associar-te aquí.

Si ja ets soci i no recordes com accedir als descomptes, contacta amb nosaltres o envia un correu a: tac.beweca@oicartsinimda indicant el teu número de soci i el producte que vols comprar.

Basic Personal Data Protection information:

Controller: ACE
Purposes: Managing the contractual and/or business relationship with HIPRA, including sending news, promotions and invitations to events sponsored by HIPRA.
Lawful basis: Performance of the contractual relationship and HIPRA’s legitimate Interest.
Recipients: Third parties to which HIPRA has entrusted cloud computing, security, auditing, mailing, technical and computer support services, as well as companies in its group.
Rights: Request access to and rectification or erasure of personal data and other rights as explained in the additional information. You can seeview the detailed additional information about data protection in our Privacy Policy.

For further information, please check our detailed information on Data Protection.

Informació bàsica de protecció de dades personals:​

En enviar un formulari se sol·liciten dades personals, per tant, has d’acceptar la nostra política de privacitat.

Responsable de les dades: Associació de Consultors d’Estructures.

Finalitat: Respondre a sol·licituds del formulari.

Legitimació: El teu consentiment exprés.

Destinatari: Associació de Consultors d’Estructures (dades emmagatzemades solament en client d’email).

Drets: Tens dret al dret a l’accés, rectificació, supressió, limitació, portabilitat i oblit de les teves dades.