“Les estructures s’assemblen i s’assemblaran a allò que sempre han estat: l’esquelet d’un cos físic, artificial. La revolució som nosaltres, les persones”

Interessant Editorial de Xavier Mateu en el número 62 de la revista ‘Quaderns d’Estructures’

Sobre l’evolució i la revolució de les estructures. Quina diferència hi ha? Ens podem fer una idea llegint el Editorial que obre un dels últims números de la revista professional editada per l’Associació. Concretament, és en el número 62 de la publicació “Quaderns d’Estructures” que trobareu les paraules d’una de les figures més importants de la nostra associació, Xavier Mateu:

Ha passat un tsunami. Són temps de canvi, però també d’oportunitat. La incertesa és i serà la nova normalitat. El trajecte és i serà dur, però la recompensa final haurà merescut la pena”, afirma Mateu, qui reflexiona sobre en quin punt es troba el nostre projecte, el projecte de l’ACE, i cap a on va.

A l’Associació s’ha intentat tant això de romandre quiets com això de donar un pas endavant; sens dubte la segona opció ha estat el camí correcte, en tots els casos. Per això seguim amb els mateixos objectius però sobretot amb les mateixes ganes, recolzant-nos en la formació i la informació i buscant reconeixement i dignificació.

“Ens unim perquè ens valorin. Aportant qualitat i professionalitat. I continuarem fent-ho. Sent fidels, amb il·lusió i sabent-nos a la pole position”.

Descobreix més aquí i llegeix altres continguts que inclou la publicació, tal i com:

  • “Ho fem prou bè?”, de Fructuós Mañà
  • “L’anomalia de Páez: la inoportunitat d’un assaig”, de Josep Maria Genescà i Ramon
  • La consolidación de una estructura única: el paraguas de Pola de Siero, por Robert Brufau, Antonio Aguado, Albert de la Fuente y Jordi Payola
  • Entrevista a Robert Brufau

Recordeu que l’ACE continua de vacances a l’agost, tot i que torna amb les pil·les carregades al septembre, en horari de jornada intensiva.

Publicitat

Més noticies

JOSÉ CALAVERA RUIZ (1931-2023) Després de comunicar-me la trista notícia de la seva mort als 91 anys, m’han demanat que escrigui unes línies sobre José Calavera Ruiz (Melilla, 23 d’octubre 1931-Madrid 25 d’agost 2023). Unes línies… difícil d’una persona tan prolífica i multifacètica. A l’àmbit acreditatiu resumiríem dient que…
La guia, eminentment pràctica, pretén ser d’utilitat de cara tant a la redacció de projectes de fonamentacions i contencions, com de cara a l’execució i direcció d’obres, on interaccionen l’estructura i el terreny. Però també s’ha redactat pensant en els promotors, equips i tallers d’arquitectura. Aquesta guia ha estat fruit de la feina…
La consultoria d’estructures no pot ser aliena al més important repte que la nostra civilització té al davant: aconseguir aturar l’espiral que ens aboca a un planeta inhabitable en poques dècades. La situació actual d’emergència climàtica ens obliga a plantejar profunds canvis en la nostra forma de viure, de…

Subscriu-te al newsletter per aconseguir aquest document

Uneix-te i rebràs informació especialitzada: des dels propers cursos formatius a les últimes novetats del sector de la construcció a nivell de recursos, nous materials i normativa actual.

Responsable de les dades: Associació de Consultors d’Estructures.
Finalitat: Respondre a sol·licituds del formulari.
Legitimació: El teu consentiment exprés.
Destinatari: Associació de Consultors d’Estructures (dades emmagatzemades solament en client d’email).
Drets: Tens dret al dret a l’accés, rectificació, supressió, limitació, portabilitat i oblit de les teves dades.

No et perdis els descomptes de l' ACE

Si vols accedir als descomptes i no ets soci, pots associar-te aquí.

Si ja ets soci i no recordes com accedir als descomptes, contacta amb nosaltres o envia un correu a: tac.beweca@oicartsinimda indicant el teu número de soci i el producte que vols comprar.

Basic Personal Data Protection information:

Controller: ACE
Purposes: Managing the contractual and/or business relationship with HIPRA, including sending news, promotions and invitations to events sponsored by HIPRA.
Lawful basis: Performance of the contractual relationship and HIPRA’s legitimate Interest.
Recipients: Third parties to which HIPRA has entrusted cloud computing, security, auditing, mailing, technical and computer support services, as well as companies in its group.
Rights: Request access to and rectification or erasure of personal data and other rights as explained in the additional information. You can seeview the detailed additional information about data protection in our Privacy Policy.

For further information, please check our detailed information on Data Protection.

Informació bàsica de protecció de dades personals:​

En enviar un formulari se sol·liciten dades personals, per tant, has d’acceptar la nostra política de privacitat.

Responsable de les dades: Associació de Consultors d’Estructures.

Finalitat: Respondre a sol·licituds del formulari.

Legitimació: El teu consentiment exprés.

Destinatari: Associació de Consultors d’Estructures (dades emmagatzemades solament en client d’email).

Drets: Tens dret al dret a l’accés, rectificació, supressió, limitació, portabilitat i oblit de les teves dades.