Les fases de la desescalada: pla per a la transició cap a la nova normalitat

Els punts clau sobre el desconfinament en un document elaborat per ASEMON Consultors Laborals

El passat cap de setmana el President del Govern anunciava en una roda de premsa quines serien les fases del que s’ha anomenat “la desescalada”, o sigui el pla per a la transició cap a la nova normalitat. El desconfinament tindrà una duració diferent en funció de les dades que es vagin registrant en relació als nous contagis; un escenari amb rebrots de diferent gravetat podria allargar el procés.

En aquest pla per a la transició a la normalitat es te en compte la província com a element de control estadístic a nivell de coneixement de les condicions per passar d’una fase a una altra. Pel que fa a les fases de la desescalada, es contemplen amb diferents dates:

  • Fase 0 o de preparació de la desescalada (del 4 al 9 de maig 2020)
  • Fase I o d’obertura parcial de les activitats (del 10 al 24 de maig 2020)
  • Fase II o d’obertura parcial d’activitats restringides en la fase I (del 25 de maig al 7 de juny 2020)
  • Fase III o d’obertura total d’activitats però amb manteniment de les mesures oportunes de seguretat i distància (del 8 al 30 de juny 2020)

Després de la III fase s’entrarà en la denominada “Nova normalitat”, en què se suposa estarem davant una situació totalment desconfinada, amb les limitacions que, en cada moment, puguin donar-se.

Trobareu informació detallada sobre cada fase en el document elaborat per ASEMON Consultors Laborals, el qual es pot consultar aquí.

Publicitat

Més noticies

JOSÉ CALAVERA RUIZ (1931-2023) Després de comunicar-me la trista notícia de la seva mort als 91 anys, m’han demanat que escrigui unes línies sobre José Calavera Ruiz (Melilla, 23 d’octubre 1931-Madrid 25 d’agost 2023). Unes línies… difícil d’una persona tan prolífica i multifacètica. A l’àmbit acreditatiu resumiríem dient que…
La guia, eminentment pràctica, pretén ser d’utilitat de cara tant a la redacció de projectes de fonamentacions i contencions, com de cara a l’execució i direcció d’obres, on interaccionen l’estructura i el terreny. Però també s’ha redactat pensant en els promotors, equips i tallers d’arquitectura. Aquesta guia ha estat fruit de la feina…
La consultoria d’estructures no pot ser aliena al més important repte que la nostra civilització té al davant: aconseguir aturar l’espiral que ens aboca a un planeta inhabitable en poques dècades. La situació actual d’emergència climàtica ens obliga a plantejar profunds canvis en la nostra forma de viure, de…

Subscriu-te al newsletter per aconseguir aquest document

Uneix-te i rebràs informació especialitzada: des dels propers cursos formatius a les últimes novetats del sector de la construcció a nivell de recursos, nous materials i normativa actual.

Responsable de les dades: Associació de Consultors d’Estructures.
Finalitat: Respondre a sol·licituds del formulari.
Legitimació: El teu consentiment exprés.
Destinatari: Associació de Consultors d’Estructures (dades emmagatzemades solament en client d’email).
Drets: Tens dret al dret a l’accés, rectificació, supressió, limitació, portabilitat i oblit de les teves dades.

No et perdis els descomptes de l' ACE

Si vols accedir als descomptes i no ets soci, pots associar-te aquí.

Si ja ets soci i no recordes com accedir als descomptes, contacta amb nosaltres o envia un correu a: tac.beweca@oicartsinimda indicant el teu número de soci i el producte que vols comprar.

Basic Personal Data Protection information:

Controller: ACE
Purposes: Managing the contractual and/or business relationship with HIPRA, including sending news, promotions and invitations to events sponsored by HIPRA.
Lawful basis: Performance of the contractual relationship and HIPRA’s legitimate Interest.
Recipients: Third parties to which HIPRA has entrusted cloud computing, security, auditing, mailing, technical and computer support services, as well as companies in its group.
Rights: Request access to and rectification or erasure of personal data and other rights as explained in the additional information. You can seeview the detailed additional information about data protection in our Privacy Policy.

For further information, please check our detailed information on Data Protection.

Informació bàsica de protecció de dades personals:​

En enviar un formulari se sol·liciten dades personals, per tant, has d’acceptar la nostra política de privacitat.

Responsable de les dades: Associació de Consultors d’Estructures.

Finalitat: Respondre a sol·licituds del formulari.

Legitimació: El teu consentiment exprés.

Destinatari: Associació de Consultors d’Estructures (dades emmagatzemades solament en client d’email).

Drets: Tens dret al dret a l’accés, rectificació, supressió, limitació, portabilitat i oblit de les teves dades.