“Les Glòries, reforç d’estructures” | Presentació, a càrrec de Josep Baquer, del projecte d’ampliació i reforma integral del Centre Comercial Les Glòries de Barcelona

Ubicat en un entorn urbà en creixent desenvolupament, al districte 22@, el Centre Comercial Les Glòries de Barcelona va sotmetre’s a un rentat de cara després de 22 anys de funcionament. Al mes de desembre del 2016, així, s’obria al públic el nou centre comercial i d’oci, deixant enrere una imatge hermètica per obrir-se ara a l’exterior, donant continuïtat als carrers de Barcelona i convertint-se en un eix obert i integrat en la trama urbana. El resultat, un espai renovat de manera integral, simple i clar, i que reinterpreta el paper dels malls tradicionals.

Darrere el projecte, l’estudi L35 Arquitectes. T’agradaria conèixer més? Doncs el pròxim 18 de desembre podràs fer-ho. Tot aquell interessat per la remodelació de Les Glòries podrà conèixer els detalls de la reforma i ampliació del centre comercial, des de la vessant estructural, a la ponència que tindrà lloc a les 18h a la sala d’actes del Col·legi d’Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers d’Edificació de Barcelona (CAATEEB), de la mà de l’arquitecte tècnic i consultor d’estructures Josep Baquer, membre de l’ACE i redactor, juntament amb Jesús Jiménez, del projecte parcial d’estructura i direcció d’obra. A la cita, patrocinada per Propamsa, s’explicaran les actuacions realitzades en diversos sectors estructurals del centre, i en les obres privatives dels locals comercials, resoltes amb reforços de fibra de carboni (CFRP) i reforços polars amb morter fluid.

  • Recordeu: el pròxim dillunes 18 de desembre, de 18 a 20h, a la sala d’actes del CAATEEB (Bon Pastor, 5. 08021 Barcelona). Asistència gratuïta, però amb inscripció prèvia.

Via i més informació | CAATEEB // tac.ncbapa@oicaigeloc // 93 240 20 60

Publicitat

Més noticies

L’Associació de Consultors d’Estructures (ACE) ha reunit a especialistes de primer nivell amb l’objectiu d’oferir un curs d’estructures davant l’incendi Presentació del curs “Estructures davant l’incendi. ACE” L’estudi del foc i la seva influència a les estructures és un tema generalment poc explicat a les universitats. En el moment…
Us informem que tornem a estar presents a la nova edició de Construmat, aquest any serà els dies 23, 24 i 25 de maig a la Fira de Gran Via. Visita’ns a l’estand C45, estarem amb la companyia dels socis protectors: Cecam – Cype – Geosec – Herms –…
L’Associació de Consultors d’Estructures convoca la VI edició dels PREMIS ACE, un certamen impulsat amb el propòsit de reconèixer la millor estructura projectada i realitzada durant els darrers quatre anys. Dirigits a qualsevol persona, equip o empresa de l’àmbit professional o empresarial. Els premis contemplen tres tipus de reconeixements:…

Subscriu-te al newsletter per aconseguir aquest document

Uneix-te i rebràs informació especialitzada: des dels propers cursos formatius a les últimes novetats del sector de la construcció a nivell de recursos, nous materials i normativa actual.

Responsable de les dades: Associació de Consultors d’Estructures.
Finalitat: Respondre a sol·licituds del formulari.
Legitimació: El teu consentiment exprés.
Destinatari: Associació de Consultors d’Estructures (dades emmagatzemades solament en client d’email).
Drets: Tens dret al dret a l’accés, rectificació, supressió, limitació, portabilitat i oblit de les teves dades.

No et perdis els descomptes de l' ACE

Si vols accedir als descomptes i no ets soci, pots associar-te aquí.

Si ja ets soci i no recordes com accedir als descomptes, contacta amb nosaltres o envia un correu a: tac.beweca@oicartsinimda indicant el teu número de soci i el producte que vols comprar.

Basic Personal Data Protection information:

Controller: ACE
Purposes: Managing the contractual and/or business relationship with HIPRA, including sending news, promotions and invitations to events sponsored by HIPRA.
Lawful basis: Performance of the contractual relationship and HIPRA’s legitimate Interest.
Recipients: Third parties to which HIPRA has entrusted cloud computing, security, auditing, mailing, technical and computer support services, as well as companies in its group.
Rights: Request access to and rectification or erasure of personal data and other rights as explained in the additional information. You can seeview the detailed additional information about data protection in our Privacy Policy.

For further information, please check our detailed information on Data Protection.

Informació bàsica de protecció de dades personals:​

En enviar un formulari se sol·liciten dades personals, per tant, has d’acceptar la nostra política de privacitat.

Responsable de les dades: Associació de Consultors d’Estructures.

Finalitat: Respondre a sol·licituds del formulari.

Legitimació: El teu consentiment exprés.

Destinatari: Associació de Consultors d’Estructures (dades emmagatzemades solament en client d’email).

Drets: Tens dret al dret a l’accés, rectificació, supressió, limitació, portabilitat i oblit de les teves dades.