Nou document a l’apartat de ‘Monogràfics’ de l’ACE!

La Guia d’Inspecció Tècnica: Estructures dels Edificis, elaborada per la Comissió de Rehabilitació de l’ACE

El passat 22 de novembre vam presentar la “Guia d’Inspecció Tècnica: Estructures dels Edificis”, un recurs molt útil fruit del treball conjunt de la Comissió de Rehabilitació de l’Associació de Consultors d’Estructures, la qual podeu adquirir ara a través de l’ACE; l’hem incorporat al nostre apartat web de “Monogràfics”, entre els quals a més es troben els documents “Polígon Funicular: una aproximació a Karl Culmann” i “La fibra de carbono en refuerzo de estructuras de hormigón”, de Josep M. Genescà Ramon i Josep Baquer Sistach, respectivament.

Pel que fa a la Guia ITEE, es tracta d’un recurs pensat per oferir als tècnics professionals que treballen en el camp de l’edificació un recurs pràctic i didàctic que els hi ajudi a prediagnosticar l’estat dels edificis des del punt de vista estructural: “La frontera entre una prediagnosi i una diagnosi no és una línia perfectament definida, sinó que es tracta d’un entorn d’intersecció entre ambdues descripcions concises, adreçades a determinar l’estat real de l’edifici i, al mateix temps, els signes o símptomes que manifesten disfuncions estructurals que poden afectar l’estabilitat parcial, local o total del conjunt arquitectònic”, afirmen al respecte els autors de la Guia.

Cal destacar que hi ha disponible un programa informàtic d’aplicació de la metodologia de la guia amb un mes d’accés gratuït per a tots aquells i aquelles que adquireixin la Guia ITEE.

Si necessiteu més informació, només cal que us adreceu a tac.beweca@ofni.

Publicitat

Més noticies

L’Associació de Consultors d’Estructures (ACE) ha reunit a especialistes de primer nivell amb l’objectiu d’oferir un curs d’estructures davant l’incendi Presentació del curs “Estructures davant l’incendi. ACE” L’estudi del foc i la seva influència a les estructures és un tema generalment poc explicat a les universitats. En el moment…
Us informem que tornem a estar presents a la nova edició de Construmat, aquest any serà els dies 23, 24 i 25 de maig a la Fira de Gran Via. Visita’ns a l’estand C45, estarem amb la companyia dels socis protectors: Cecam – Cype – Geosec – Herms –…
L’Associació de Consultors d’Estructures convoca la VI edició dels PREMIS ACE, un certamen impulsat amb el propòsit de reconèixer la millor estructura projectada i realitzada durant els darrers quatre anys. Dirigits a qualsevol persona, equip o empresa de l’àmbit professional o empresarial. Els premis contemplen tres tipus de reconeixements:…

Subscriu-te al newsletter per aconseguir aquest document

Uneix-te i rebràs informació especialitzada: des dels propers cursos formatius a les últimes novetats del sector de la construcció a nivell de recursos, nous materials i normativa actual.

Responsable de les dades: Associació de Consultors d’Estructures.
Finalitat: Respondre a sol·licituds del formulari.
Legitimació: El teu consentiment exprés.
Destinatari: Associació de Consultors d’Estructures (dades emmagatzemades solament en client d’email).
Drets: Tens dret al dret a l’accés, rectificació, supressió, limitació, portabilitat i oblit de les teves dades.

No et perdis els descomptes de l' ACE

Si vols accedir als descomptes i no ets soci, pots associar-te aquí.

Si ja ets soci i no recordes com accedir als descomptes, contacta amb nosaltres o envia un correu a: tac.beweca@oicartsinimda indicant el teu número de soci i el producte que vols comprar.

Basic Personal Data Protection information:

Controller: ACE
Purposes: Managing the contractual and/or business relationship with HIPRA, including sending news, promotions and invitations to events sponsored by HIPRA.
Lawful basis: Performance of the contractual relationship and HIPRA’s legitimate Interest.
Recipients: Third parties to which HIPRA has entrusted cloud computing, security, auditing, mailing, technical and computer support services, as well as companies in its group.
Rights: Request access to and rectification or erasure of personal data and other rights as explained in the additional information. You can seeview the detailed additional information about data protection in our Privacy Policy.

For further information, please check our detailed information on Data Protection.

Informació bàsica de protecció de dades personals:​

En enviar un formulari se sol·liciten dades personals, per tant, has d’acceptar la nostra política de privacitat.

Responsable de les dades: Associació de Consultors d’Estructures.

Finalitat: Respondre a sol·licituds del formulari.

Legitimació: El teu consentiment exprés.

Destinatari: Associació de Consultors d’Estructures (dades emmagatzemades solament en client d’email).

Drets: Tens dret al dret a l’accés, rectificació, supressió, limitació, portabilitat i oblit de les teves dades.