Oberta la convocatòria a la IV edició dels Premis ACE

Amb l’objectiu de reconèixer la millor estructura projectada i realitzada durant els quatre darrers anys, l’Associació de Consultors d’Estructures convoca la IV edició dels Premis ACE, un certamen adreçat a qualsevol persona, equip o empresa de l’àmbit professional o empresarial que sigui membre de l’ACE.

La convocatòria contempla tres tipus de reconeixements: el premi a la millor obra d’estructura, el premi a la millor obra d’estructura petita i el premi al millor treball de recerca, d’estudi o informe. Es lliuraran, a més, i sempre que el jurat ho consideri adient, mencions especials en les tres categories; de la mateixa manera, els premis poden quedar deserts si així es decideix. Els guardons s’entregaran durant l’Assemblea del 2017.

Tots aquells professionals que vulguin presentar la seva candidatura, poden fer-ho presentant la documentació que s’especifica a les bases del Premi, les quals podeu descarregar a través d’aquest enllaç. S’ha de presentar aquesta documentació, així com la relacionada amb l’obra de referència, davant la Secretaria dels Premis (seu de l’ACE, c/Jordi Girona 31, edifici Til·lers 2ª planta), via correu convencional o bé personalment. El termini per fer-ho finalitza el 8 de maig de 2017 a les 13h.

Cal destacar que la participació en aquest certamen comporta l’ingrés de 30€ per candidatura, el qual s’ha de realitzar al compte ES42 3025 0001 1815 3300 4229 (s’ha de lliurar el comprovant d’ingrés amb la documentació lliurada).

Formulari de presentació de la candidatura

El formulari per a presentar candidatures està tancat.

Més informació | ACE

Publicitat

Més noticies

L’Associació de Consultors d’Estructures (ACE) ha reunit a especialistes de primer nivell amb l’objectiu d’oferir un curs d’estructures davant l’incendi Presentació del curs “Estructures davant l’incendi. ACE” L’estudi del foc i la seva influència a les estructures és un tema generalment poc explicat a les universitats. En el moment…
Us informem que tornem a estar presents a la nova edició de Construmat, aquest any serà els dies 23, 24 i 25 de maig a la Fira de Gran Via. Visita’ns a l’estand C45, estarem amb la companyia dels socis protectors: Cecam – Cype – Geosec – Herms –…
L’Associació de Consultors d’Estructures convoca la VI edició dels PREMIS ACE, un certamen impulsat amb el propòsit de reconèixer la millor estructura projectada i realitzada durant els darrers quatre anys. Dirigits a qualsevol persona, equip o empresa de l’àmbit professional o empresarial. Els premis contemplen tres tipus de reconeixements:…

Subscriu-te al newsletter per aconseguir aquest document

Uneix-te i rebràs informació especialitzada: des dels propers cursos formatius a les últimes novetats del sector de la construcció a nivell de recursos, nous materials i normativa actual.

Responsable de les dades: Associació de Consultors d’Estructures.
Finalitat: Respondre a sol·licituds del formulari.
Legitimació: El teu consentiment exprés.
Destinatari: Associació de Consultors d’Estructures (dades emmagatzemades solament en client d’email).
Drets: Tens dret al dret a l’accés, rectificació, supressió, limitació, portabilitat i oblit de les teves dades.

No et perdis els descomptes de l' ACE

Si vols accedir als descomptes i no ets soci, pots associar-te aquí.

Si ja ets soci i no recordes com accedir als descomptes, contacta amb nosaltres o envia un correu a: tac.beweca@oicartsinimda indicant el teu número de soci i el producte que vols comprar.

Basic Personal Data Protection information:

Controller: ACE
Purposes: Managing the contractual and/or business relationship with HIPRA, including sending news, promotions and invitations to events sponsored by HIPRA.
Lawful basis: Performance of the contractual relationship and HIPRA’s legitimate Interest.
Recipients: Third parties to which HIPRA has entrusted cloud computing, security, auditing, mailing, technical and computer support services, as well as companies in its group.
Rights: Request access to and rectification or erasure of personal data and other rights as explained in the additional information. You can seeview the detailed additional information about data protection in our Privacy Policy.

For further information, please check our detailed information on Data Protection.

Informació bàsica de protecció de dades personals:​

En enviar un formulari se sol·liciten dades personals, per tant, has d’acceptar la nostra política de privacitat.

Responsable de les dades: Associació de Consultors d’Estructures.

Finalitat: Respondre a sol·licituds del formulari.

Legitimació: El teu consentiment exprés.

Destinatari: Associació de Consultors d’Estructures (dades emmagatzemades solament en client d’email).

Drets: Tens dret al dret a l’accés, rectificació, supressió, limitació, portabilitat i oblit de les teves dades.