Recordatori: L’acte de Nadal de l’ACE tindrà lloc aquest dijous!

Ja tenim l’època més màgica de l’any en girant la cantonada i, en conseqüència, també l’habitual acte de Nadal de l’ACE. Perquè a l’Associació de Consultors d’Estructures ens agrada reunir-vos en acabar l’any per fer balanç de tot allò que ens ha deixat l’any que deixem enrere i per mirar de marcar-nos nous objectius de cara a l’any entrant. Però sobretot, els associats ens retrobem per compartir èxits, bones xerrades i bons moments en general amb la resta de companys de professió, amb la resta d’amics.

Així, us recordem el programa de la vetllada, la qual engegarà amb la conferència “Polígon Funicular”, a càrrec del Sr. Josep Maria Genescà i Ramon, qui a més serà nomenat també soci d’honor. L’acte vindrà acompanyat de l’habitual entrega de diplomes i seguit d’un sopar on gaudirem d’un pica-pica informal, al Restaurant Unity Sodexo.

Recordem que l’assistència per als socis és gratuïta, però cal confirmació prèvia per facilitar els tràmits a l’Organització; podeu fer-ho a través del correu electrònic tac.beweca@oicartsinimda o del telèfon 93 401 18 88.

  • Conferència “Polígon Funicular” | Aula Màster del Campus Nord (Jordi Girona 1-3, 08034 BCN). 19.30h.
  • Sopar de Nadal de l’ACE | Restaurant Unity Sodexo (Pl/ Telecos del Campus Nord).
Publicitat

Més noticies

JOSÉ CALAVERA RUIZ (1931-2023) Després de comunicar-me la trista notícia de la seva mort als 91 anys, m’han demanat que escrigui unes línies sobre José Calavera Ruiz (Melilla, 23 d’octubre 1931-Madrid 25 d’agost 2023). Unes línies… difícil d’una persona tan prolífica i multifacètica. A l’àmbit acreditatiu resumiríem dient que…
La guia, eminentment pràctica, pretén ser d’utilitat de cara tant a la redacció de projectes de fonamentacions i contencions, com de cara a l’execució i direcció d’obres, on interaccionen l’estructura i el terreny. Però també s’ha redactat pensant en els promotors, equips i tallers d’arquitectura. Aquesta guia ha estat fruit de la feina…
La consultoria d’estructures no pot ser aliena al més important repte que la nostra civilització té al davant: aconseguir aturar l’espiral que ens aboca a un planeta inhabitable en poques dècades. La situació actual d’emergència climàtica ens obliga a plantejar profunds canvis en la nostra forma de viure, de…

Subscriu-te al newsletter per aconseguir aquest document

Uneix-te i rebràs informació especialitzada: des dels propers cursos formatius a les últimes novetats del sector de la construcció a nivell de recursos, nous materials i normativa actual.

Responsable de les dades: Associació de Consultors d’Estructures.
Finalitat: Respondre a sol·licituds del formulari.
Legitimació: El teu consentiment exprés.
Destinatari: Associació de Consultors d’Estructures (dades emmagatzemades solament en client d’email).
Drets: Tens dret al dret a l’accés, rectificació, supressió, limitació, portabilitat i oblit de les teves dades.

No et perdis els descomptes de l' ACE

Si vols accedir als descomptes i no ets soci, pots associar-te aquí.

Si ja ets soci i no recordes com accedir als descomptes, contacta amb nosaltres o envia un correu a: tac.beweca@oicartsinimda indicant el teu número de soci i el producte que vols comprar.

Basic Personal Data Protection information:

Controller: ACE
Purposes: Managing the contractual and/or business relationship with HIPRA, including sending news, promotions and invitations to events sponsored by HIPRA.
Lawful basis: Performance of the contractual relationship and HIPRA’s legitimate Interest.
Recipients: Third parties to which HIPRA has entrusted cloud computing, security, auditing, mailing, technical and computer support services, as well as companies in its group.
Rights: Request access to and rectification or erasure of personal data and other rights as explained in the additional information. You can seeview the detailed additional information about data protection in our Privacy Policy.

For further information, please check our detailed information on Data Protection.

Informació bàsica de protecció de dades personals:​

En enviar un formulari se sol·liciten dades personals, per tant, has d’acceptar la nostra política de privacitat.

Responsable de les dades: Associació de Consultors d’Estructures.

Finalitat: Respondre a sol·licituds del formulari.

Legitimació: El teu consentiment exprés.

Destinatari: Associació de Consultors d’Estructures (dades emmagatzemades solament en client d’email).

Drets: Tens dret al dret a l’accés, rectificació, supressió, limitació, portabilitat i oblit de les teves dades.