Recursos ACE | Apunts extrets de la jornada ‘Actuacions en paviments existents: Comprovar, reforçar, rehabilitar i reparar’

Participar i fomentar el reciclatge de coneixements, canvis i avanços tècnics que es produeixen en el camp del disseny estructural i promoure cursos de formació relacionats amb la consulta d’estructures és un dels principals objectius de l’Associació de Consultors d’Estructures. És per això que, de manera periòdica, organitzem cursos i jornades tècniques dedicades a debatre els principals problemes tècnics amb els quals es troben els professionals del càlcul estructural.

En aquesta línia, no només vetllem per la celebració d’aquest tipus d’esdeveniments, també oferim recursos perquè tothom que vulgui pugui accedir al contingut d’aquestes formacions. És per això que anem publicant al nostre portal recursos que poden ser d’interès per a qualsevol professional relacionat amb el càlcul d’estructures; recursos que poden ser apunts, presentacions de ponències, vídeos…

Avui, per exemple, recuperem un material  molt interessant per compartir-lo amb vosaltres: els apunts i les ponències d’algunes de les intervencions que varen tenir lloc en el cursActuacions en paviments existents: comprovar, reforçar, rehabilitar i reparar”, celebrat ja fa mesos. Tot i que fa temps, mai és un mal moment per accedir a uns recursos útils, per això us recomanem que feu una ullada [els podeu descarregar fent clic]:

Alhora, us recordem que també trobareu aquí un seguit de vídeos que recullen algunes de les intervencions que es van realitzar en aquesta jornada, organitzada per l’ACE amb la col·laboració de la UPC i patrocinada per Uretek, Propamsa, Mapei, Geomar, Hilti i 2PE Pilotes.

Publicitat

Més noticies

JOSÉ CALAVERA RUIZ (1931-2023) Després de comunicar-me la trista notícia de la seva mort als 91 anys, m’han demanat que escrigui unes línies sobre José Calavera Ruiz (Melilla, 23 d’octubre 1931-Madrid 25 d’agost 2023). Unes línies… difícil d’una persona tan prolífica i multifacètica. A l’àmbit acreditatiu resumiríem dient que…
La guia, eminentment pràctica, pretén ser d’utilitat de cara tant a la redacció de projectes de fonamentacions i contencions, com de cara a l’execució i direcció d’obres, on interaccionen l’estructura i el terreny. Però també s’ha redactat pensant en els promotors, equips i tallers d’arquitectura. Aquesta guia ha estat fruit de la feina…
La consultoria d’estructures no pot ser aliena al més important repte que la nostra civilització té al davant: aconseguir aturar l’espiral que ens aboca a un planeta inhabitable en poques dècades. La situació actual d’emergència climàtica ens obliga a plantejar profunds canvis en la nostra forma de viure, de…

Subscriu-te al newsletter per aconseguir aquest document

Uneix-te i rebràs informació especialitzada: des dels propers cursos formatius a les últimes novetats del sector de la construcció a nivell de recursos, nous materials i normativa actual.

Responsable de les dades: Associació de Consultors d’Estructures.
Finalitat: Respondre a sol·licituds del formulari.
Legitimació: El teu consentiment exprés.
Destinatari: Associació de Consultors d’Estructures (dades emmagatzemades solament en client d’email).
Drets: Tens dret al dret a l’accés, rectificació, supressió, limitació, portabilitat i oblit de les teves dades.

No et perdis els descomptes de l' ACE

Si vols accedir als descomptes i no ets soci, pots associar-te aquí.

Si ja ets soci i no recordes com accedir als descomptes, contacta amb nosaltres o envia un correu a: tac.beweca@oicartsinimda indicant el teu número de soci i el producte que vols comprar.

Basic Personal Data Protection information:

Controller: ACE
Purposes: Managing the contractual and/or business relationship with HIPRA, including sending news, promotions and invitations to events sponsored by HIPRA.
Lawful basis: Performance of the contractual relationship and HIPRA’s legitimate Interest.
Recipients: Third parties to which HIPRA has entrusted cloud computing, security, auditing, mailing, technical and computer support services, as well as companies in its group.
Rights: Request access to and rectification or erasure of personal data and other rights as explained in the additional information. You can seeview the detailed additional information about data protection in our Privacy Policy.

For further information, please check our detailed information on Data Protection.

Informació bàsica de protecció de dades personals:​

En enviar un formulari se sol·liciten dades personals, per tant, has d’acceptar la nostra política de privacitat.

Responsable de les dades: Associació de Consultors d’Estructures.

Finalitat: Respondre a sol·licituds del formulari.

Legitimació: El teu consentiment exprés.

Destinatari: Associació de Consultors d’Estructures (dades emmagatzemades solament en client d’email).

Drets: Tens dret al dret a l’accés, rectificació, supressió, limitació, portabilitat i oblit de les teves dades.