Recursos interessants relacionats amb la construcció en acer (ASCEM)

Fa uns mesos l’ASCEM, l’Associació per la Construcció d’Estructures Metàl·liques, participà al Saló CONSTRUTEC 2018, esdeveniment al qual varen assistir 9 empreses de l’associació, en qualitat d’expositores. A l’estand, de construcció metàl·lica i de més de 100m2, es va celebrar el fòrum PRO-ACERO, amb presentacions dinàmiques de 30 minuts impulsades amb l’objectiu d’apropar els assistents a diferents temàtiques del sector per tal de promocionar la construcció en acer.

Les ponències celebrades en el marc d’aquest fòrum es troben recollides a la web de l’Associació, la qual posa a disposició de les persones que estiguin interessades els materials que varen fer servir els ponents.

“Recobriments per a unions cargolades en el sector industrial”; “BIM per a la coordinació de logística i muntatge de construccions metàl·liques”; “Noves tecnologies de càlcul per a estructures metàl·liques”; “Nou codi estructural” o “Avantatges del càlcul i disseny en acer” són alguns dels materials que podreu trobar, a través d’aquest enllaç.

A l’Associació de Consultors d’Estructures, la qual forma part de l’ASCEM, trobem interessant fer ressò d’aquest tipus de recursos, sempre amb la intenció d’actuar com impulsor de solucions que siguin creatives, econòmiques, segures i tècniques en l’exercici de la professió. Esperem que ho trobeu interessant.

Via | ASCEM

Publicitat

Més noticies

L’Associació de Consultors d’Estructures (ACE) ha reunit a especialistes de primer nivell amb l’objectiu d’oferir un curs d’estructures davant l’incendi Presentació del curs “Estructures davant l’incendi. ACE” L’estudi del foc i la seva influència a les estructures és un tema generalment poc explicat a les universitats. En el moment…
Us informem que tornem a estar presents a la nova edició de Construmat, aquest any serà els dies 23, 24 i 25 de maig a la Fira de Gran Via. Visita’ns a l’estand C45, estarem amb la companyia dels socis protectors: Cecam – Cype – Geosec – Herms –…
L’Associació de Consultors d’Estructures convoca la VI edició dels PREMIS ACE, un certamen impulsat amb el propòsit de reconèixer la millor estructura projectada i realitzada durant els darrers quatre anys. Dirigits a qualsevol persona, equip o empresa de l’àmbit professional o empresarial. Els premis contemplen tres tipus de reconeixements:…

Subscriu-te al newsletter per aconseguir aquest document

Uneix-te i rebràs informació especialitzada: des dels propers cursos formatius a les últimes novetats del sector de la construcció a nivell de recursos, nous materials i normativa actual.

Responsable de les dades: Associació de Consultors d’Estructures.
Finalitat: Respondre a sol·licituds del formulari.
Legitimació: El teu consentiment exprés.
Destinatari: Associació de Consultors d’Estructures (dades emmagatzemades solament en client d’email).
Drets: Tens dret al dret a l’accés, rectificació, supressió, limitació, portabilitat i oblit de les teves dades.

No et perdis els descomptes de l' ACE

Si vols accedir als descomptes i no ets soci, pots associar-te aquí.

Si ja ets soci i no recordes com accedir als descomptes, contacta amb nosaltres o envia un correu a: tac.beweca@oicartsinimda indicant el teu número de soci i el producte que vols comprar.

Basic Personal Data Protection information:

Controller: ACE
Purposes: Managing the contractual and/or business relationship with HIPRA, including sending news, promotions and invitations to events sponsored by HIPRA.
Lawful basis: Performance of the contractual relationship and HIPRA’s legitimate Interest.
Recipients: Third parties to which HIPRA has entrusted cloud computing, security, auditing, mailing, technical and computer support services, as well as companies in its group.
Rights: Request access to and rectification or erasure of personal data and other rights as explained in the additional information. You can seeview the detailed additional information about data protection in our Privacy Policy.

For further information, please check our detailed information on Data Protection.

Informació bàsica de protecció de dades personals:​

En enviar un formulari se sol·liciten dades personals, per tant, has d’acceptar la nostra política de privacitat.

Responsable de les dades: Associació de Consultors d’Estructures.

Finalitat: Respondre a sol·licituds del formulari.

Legitimació: El teu consentiment exprés.

Destinatari: Associació de Consultors d’Estructures (dades emmagatzemades solament en client d’email).

Drets: Tens dret al dret a l’accés, rectificació, supressió, limitació, portabilitat i oblit de les teves dades.