Setmana de la Rehabilitació | Del 20 al 24 de novembre 2017

La Setmana de la Rehabilitació tindrà lloc del 20 al 24 de novembre 2017 amb la premissa de defensar la rehabilitació com eina indispensable per millorar l’eficiència i la qualitat de vida dels ciutadans i regenerar la imatge, la convivència i la cohesió social dels barris, pobles i ciutats, facilitant la generació de llocs de treball de proximitat i l’accés a un habitatge digne.

La jornada tractarà tots aquests temes perquè són els grans reptes que té el nostre país per als propers anys. És per això que la rehabilitació no consisteix només a mantenir i conservar adequadament el nostre teixit urbà i arquitectònic.

També es donarà veu a altres temes relacionats amb el model estratègic del nostre entorn on es prioritza l’economia circular, la lluita contra el canvi climàtic, la transició energètica i les polítiques d’habitatge. La sostenibilitat marca el camí a seguir, la tecnologia aporta els mitjans per implantar-ho i la rehabilitació es converteix en l’objectiu que permet obtenir els millors resultats perquè s’aplica en la part del territori ja edificat.

Aquí podeu trobar les jornades que s’han programat a l’edició d’enguany. Destaquem amb especial interès les impartides per professionals amb lligams amb l’Associació de Consultors d’Estructures.

  • Dimarts 21. PROFESSIÓ Palau Robert (Sala Cotxeres)

Intervencions i actuacions per conservar i millorar el parc edificat. Eines i exemples

11:00 La ITE-ACE sistema de pre-diagnosi d’estructures. Enric Herèdia. Arquitecte tècnic. Associació de consultors d’Estructures-ACE.

  • Dijous 23. TRADICIÓ I INNOVACIÓ CAATEEB (Sala d’actes)

Cobertes, estructures i instal·lacions

11:00 Fibra de carboni FRP per reforç de formigó estructural. Josep Baquer, arquitecte tècnic. Membre de l’ACE.

Totes les jornades son gratuïtes, però cal inscripció prèvia a www.rehabilita.cat. Es duran a terme a les següents localitzacions:

  • Palau Robert: Passeig de Gràcia 107, Barcelona
  • CAATEEB: Carrer Bon Pastor 5, Barcelona
  • Museu Cultures del Món: Carrer Montcada 12-14, Barcelona
Publicitat

Més noticies

JOSÉ CALAVERA RUIZ (1931-2023) Després de comunicar-me la trista notícia de la seva mort als 91 anys, m’han demanat que escrigui unes línies sobre José Calavera Ruiz (Melilla, 23 d’octubre 1931-Madrid 25 d’agost 2023). Unes línies… difícil d’una persona tan prolífica i multifacètica. A l’àmbit acreditatiu resumiríem dient que…
La guia, eminentment pràctica, pretén ser d’utilitat de cara tant a la redacció de projectes de fonamentacions i contencions, com de cara a l’execució i direcció d’obres, on interaccionen l’estructura i el terreny. Però també s’ha redactat pensant en els promotors, equips i tallers d’arquitectura. Aquesta guia ha estat fruit de la feina…
La consultoria d’estructures no pot ser aliena al més important repte que la nostra civilització té al davant: aconseguir aturar l’espiral que ens aboca a un planeta inhabitable en poques dècades. La situació actual d’emergència climàtica ens obliga a plantejar profunds canvis en la nostra forma de viure, de…

Subscriu-te al newsletter per aconseguir aquest document

Uneix-te i rebràs informació especialitzada: des dels propers cursos formatius a les últimes novetats del sector de la construcció a nivell de recursos, nous materials i normativa actual.

Responsable de les dades: Associació de Consultors d’Estructures.
Finalitat: Respondre a sol·licituds del formulari.
Legitimació: El teu consentiment exprés.
Destinatari: Associació de Consultors d’Estructures (dades emmagatzemades solament en client d’email).
Drets: Tens dret al dret a l’accés, rectificació, supressió, limitació, portabilitat i oblit de les teves dades.

No et perdis els descomptes de l' ACE

Si vols accedir als descomptes i no ets soci, pots associar-te aquí.

Si ja ets soci i no recordes com accedir als descomptes, contacta amb nosaltres o envia un correu a: tac.beweca@oicartsinimda indicant el teu número de soci i el producte que vols comprar.

Basic Personal Data Protection information:

Controller: ACE
Purposes: Managing the contractual and/or business relationship with HIPRA, including sending news, promotions and invitations to events sponsored by HIPRA.
Lawful basis: Performance of the contractual relationship and HIPRA’s legitimate Interest.
Recipients: Third parties to which HIPRA has entrusted cloud computing, security, auditing, mailing, technical and computer support services, as well as companies in its group.
Rights: Request access to and rectification or erasure of personal data and other rights as explained in the additional information. You can seeview the detailed additional information about data protection in our Privacy Policy.

For further information, please check our detailed information on Data Protection.

Informació bàsica de protecció de dades personals:​

En enviar un formulari se sol·liciten dades personals, per tant, has d’acceptar la nostra política de privacitat.

Responsable de les dades: Associació de Consultors d’Estructures.

Finalitat: Respondre a sol·licituds del formulari.

Legitimació: El teu consentiment exprés.

Destinatari: Associació de Consultors d’Estructures (dades emmagatzemades solament en client d’email).

Drets: Tens dret al dret a l’accés, rectificació, supressió, limitació, portabilitat i oblit de les teves dades.