S’inicien les obres de rehabilitació de la Casa Burés, a càrrec de BIS STRUCTURES, Soci Numerari Professional de l’ACE

Ens complau compartir amb tots els socis els últims detalls d’un projecte que s’està portant a terme per un dels Socis Numeraris Professionals de l’Associació: BIS STRUCTURES, el Director General de la qual és a més el President de l’ACE, David Garcia.

Es tracta d’una de les obres de reforma i rehabilitació de la mítica i exquisida Casa Burés, obra arquitectònica de Francesc Berenguer i Mestres i alhora un dels edificis modernistes més emblemàtics de la Dreta Eixample de Barcelona.

De la mà de TDB Arquitectura, qui agafa les regnes del projecte de rehabilitació integral de l’edifici, BIS STRUCTURES s’encarrega de la consolidació de l’estructura i de l’adaptació d’aquesta als nous requeriments funcionals del recinte.

Construïda entre els anys 1900 i 1905, la Casa Burés disposa de més de 25 apartaments, dúplex i loft de fins a 500m2, els quals s’ofereixen a més amb tot tipus de comoditats i luxes.

A BIS STRUCTURES es projecten i dirigeixen obres d’estructures d’alt nivell tècnic en edificació, portant l’estructura al projecte de forma avantguardista. L’especialització del seu equip i la qualitat dels resultats que ofereixen els hi avalen i els converteixen en tot un referent.

El personal de BIS STRUCTURES està especialitzat en l’anàlisi i en el càlcul d’estructures i compta amb una formació arquitectònica d’acord al sistema acadèmic català, fet que els confereix una alta sensibilitat i coneixement de les estructures arquitectòniques.

Via i Més Informació | BIS STRUCTURES Foto vía Bonavistadev

Publicitat

Més noticies

L’Associació de Consultors d’Estructures (ACE) ha reunit a especialistes de primer nivell amb l’objectiu d’oferir un curs d’estructures davant l’incendi Presentació del curs “Estructures davant l’incendi. ACE” L’estudi del foc i la seva influència a les estructures és un tema generalment poc explicat a les universitats. En el moment…
Us informem que tornem a estar presents a la nova edició de Construmat, aquest any serà els dies 23, 24 i 25 de maig a la Fira de Gran Via. Visita’ns a l’estand C45, estarem amb la companyia dels socis protectors: Cecam – Cype – Geosec – Herms –…
L’Associació de Consultors d’Estructures convoca la VI edició dels PREMIS ACE, un certamen impulsat amb el propòsit de reconèixer la millor estructura projectada i realitzada durant els darrers quatre anys. Dirigits a qualsevol persona, equip o empresa de l’àmbit professional o empresarial. Els premis contemplen tres tipus de reconeixements:…

Subscriu-te al newsletter per aconseguir aquest document

Uneix-te i rebràs informació especialitzada: des dels propers cursos formatius a les últimes novetats del sector de la construcció a nivell de recursos, nous materials i normativa actual.

Responsable de les dades: Associació de Consultors d’Estructures.
Finalitat: Respondre a sol·licituds del formulari.
Legitimació: El teu consentiment exprés.
Destinatari: Associació de Consultors d’Estructures (dades emmagatzemades solament en client d’email).
Drets: Tens dret al dret a l’accés, rectificació, supressió, limitació, portabilitat i oblit de les teves dades.

No et perdis els descomptes de l' ACE

Si vols accedir als descomptes i no ets soci, pots associar-te aquí.

Si ja ets soci i no recordes com accedir als descomptes, contacta amb nosaltres o envia un correu a: tac.beweca@oicartsinimda indicant el teu número de soci i el producte que vols comprar.

Basic Personal Data Protection information:

Controller: ACE
Purposes: Managing the contractual and/or business relationship with HIPRA, including sending news, promotions and invitations to events sponsored by HIPRA.
Lawful basis: Performance of the contractual relationship and HIPRA’s legitimate Interest.
Recipients: Third parties to which HIPRA has entrusted cloud computing, security, auditing, mailing, technical and computer support services, as well as companies in its group.
Rights: Request access to and rectification or erasure of personal data and other rights as explained in the additional information. You can seeview the detailed additional information about data protection in our Privacy Policy.

For further information, please check our detailed information on Data Protection.

Informació bàsica de protecció de dades personals:​

En enviar un formulari se sol·liciten dades personals, per tant, has d’acceptar la nostra política de privacitat.

Responsable de les dades: Associació de Consultors d’Estructures.

Finalitat: Respondre a sol·licituds del formulari.

Legitimació: El teu consentiment exprés.

Destinatari: Associació de Consultors d’Estructures (dades emmagatzemades solament en client d’email).

Drets: Tens dret al dret a l’accés, rectificació, supressió, limitació, portabilitat i oblit de les teves dades.