STD | L’ACE celebra el seu 30è aniversari el pròxim 9 de juny

Tots els socis de l’Associació de Consultors d’Estructures (ACE) tenen una cita el pròxim 9 de juny, a partir de les 20h, a la Sala Roma 2009 del Camp Nou, escenari que acollirà un dels moments més importants de l’Associació: la celebració del seu 30è aniversari.

L’ACE es va fundar l’any 1986 amb l’objectiu d’unificar esforços amb un propòsit molt clar, el de dignificar una professió prou important però res considerada en aquell moment. Un grup de professionals dedicats al càlcul d’estructures decidí engegar llavors un projecte d’associació, amb les mires posades en l’assoliment real de la dignificació de la professió.

Ja comptem amb tres dècades de trajectòria i sumem moltes fites assolides, una evolució que no hagués estat possible sense la participació de tots i cada un dels professionals que, en algun moment de les seves vides professionals, han format part de l’Associació.

Precisament amb l’objectiu de rendir homenatge a aquests 30 anys d’esforços i d’associacionisme, l’ACE organitza el pròxim dijous una reunió, a la qual estan convocats/des tots els socis i sòcies de l’Associació.

Es prega des de l’Organització, però, la confirmació d’assistència a la reunió al més aviat possible per tal de facilitar la logística; es pot fer a través del correu electrònic tac.beweca@oicartsinimda o del telèfon 93 401 18 88.

AQUEST ACTE ESTÀ PATROCINAT PER:

logo-4ark-150x150 logo-alsina-150x150 logo-basf-150x150logo-cointecs-150x150 logo-geo-150x150logo-hilti-150x150 logo-ibertrac-150x150 logo-mapei-150x150 logo-menardi-150x150 logo-noubau-150x150 logo-propamsa-150x150 logo-sika-150x150 logo-spit-150x150

Publicitat

Més noticies

L’Associació de Consultors d’Estructures (ACE) ha reunit a especialistes de primer nivell amb l’objectiu d’oferir un curs d’estructures davant l’incendi Presentació del curs “Estructures davant l’incendi. ACE” L’estudi del foc i la seva influència a les estructures és un tema generalment poc explicat a les universitats. En el moment…
Us informem que tornem a estar presents a la nova edició de Construmat, aquest any serà els dies 23, 24 i 25 de maig a la Fira de Gran Via. Visita’ns a l’estand C45, estarem amb la companyia dels socis protectors: Cecam – Cype – Geosec – Herms –…
L’Associació de Consultors d’Estructures convoca la VI edició dels PREMIS ACE, un certamen impulsat amb el propòsit de reconèixer la millor estructura projectada i realitzada durant els darrers quatre anys. Dirigits a qualsevol persona, equip o empresa de l’àmbit professional o empresarial. Els premis contemplen tres tipus de reconeixements:…

Subscriu-te al newsletter per aconseguir aquest document

Uneix-te i rebràs informació especialitzada: des dels propers cursos formatius a les últimes novetats del sector de la construcció a nivell de recursos, nous materials i normativa actual.

Responsable de les dades: Associació de Consultors d’Estructures.
Finalitat: Respondre a sol·licituds del formulari.
Legitimació: El teu consentiment exprés.
Destinatari: Associació de Consultors d’Estructures (dades emmagatzemades solament en client d’email).
Drets: Tens dret al dret a l’accés, rectificació, supressió, limitació, portabilitat i oblit de les teves dades.

No et perdis els descomptes de l' ACE

Si vols accedir als descomptes i no ets soci, pots associar-te aquí.

Si ja ets soci i no recordes com accedir als descomptes, contacta amb nosaltres o envia un correu a: tac.beweca@oicartsinimda indicant el teu número de soci i el producte que vols comprar.

Basic Personal Data Protection information:

Controller: ACE
Purposes: Managing the contractual and/or business relationship with HIPRA, including sending news, promotions and invitations to events sponsored by HIPRA.
Lawful basis: Performance of the contractual relationship and HIPRA’s legitimate Interest.
Recipients: Third parties to which HIPRA has entrusted cloud computing, security, auditing, mailing, technical and computer support services, as well as companies in its group.
Rights: Request access to and rectification or erasure of personal data and other rights as explained in the additional information. You can seeview the detailed additional information about data protection in our Privacy Policy.

For further information, please check our detailed information on Data Protection.

Informació bàsica de protecció de dades personals:​

En enviar un formulari se sol·liciten dades personals, per tant, has d’acceptar la nostra política de privacitat.

Responsable de les dades: Associació de Consultors d’Estructures.

Finalitat: Respondre a sol·licituds del formulari.

Legitimació: El teu consentiment exprés.

Destinatari: Associació de Consultors d’Estructures (dades emmagatzemades solament en client d’email).

Drets: Tens dret al dret a l’accés, rectificació, supressió, limitació, portabilitat i oblit de les teves dades.