Barcelona Building Construmat: un termòmetre per mesurar l’estat actual de la construcció a Espanya

Barcelona ha tornat a convertir-se en la capital de la construcció per uns dies en acollir una de les cites més esperades per tots els membres del sector. Parlem del Barcelona Building Construmat, un saló que ha celebrat la seva vintena edició del 23 al 26 de maig, escollint com a escenari el pavelló 2 del recinte Gran Via de Fira Barcelona. Pels 13.300 metres quadrats de superfície expositiva han passat aquests dies centenars de visitants, àvids per conèixer les novetats i solucions en matèria de construcció presentades per les més de 800 marques participants.

Amb la innovació com a motor per impulsar la recuperació, la trobada es postula com un termòmetre de tendències que serveix al mateix cop per mesurar l’estat actual de la construcció a Espanya; després d’uns anys en els quals l’impacte de la crisi es va veure reflectit en l’esdevenir d’aquesta important cita biennal, BBConstrumat 2017 comença a mostrar símptomes de recuperació en haver augmentat un 25% el seu espai expositiu i un 27% el nombre d’expositors directes participants respecte a la passada edició; aquest creixement ve a emular la reactivació que sembla començar a experimentar el mateix sector, que afronta nous temps recolzant-se en la digitalització i en la innovació com a motors de canvi.

Tal és l’aposta per la innovació que fins i tot s’ha dedicat una àrea en exclusiva a aquest assumpte; parlem d’un espai expositiu que abasta més de 2.000m2 de superfície i que ha estat batejat com Future Arena, lloc en el qual se succeeixen una infinitat de solucions vinculades a la tecnologia i impulsades amb el propòsit d’incrementar la productivitat de les empreses del sector.

Atenent la dimensió de l’esdeveniment, l’Associació de Consultors d’Estructures, vinculada de manera directa al sector, ha volgut també estar present. Així, durant 4 dies hem estat donant a conèixer als visitants els avantatges que suposa estar associat al nostre projecte, així com el paper que juguem en els àmbits de la construcció, l’arquitectura i l’enginyeria. Aprofitem l’ocasió per agrair a tots els participants el seu interès per l’Associació i la seva presència en les diverses conferències i ponències que han tingut lloc en el nostre stand durant la setmana; prop d’una 20ª d’activitats de les quals us parlem amb més detall aquí.

Publicitat

Més noticies

L’Associació de Consultors d’Estructures (ACE) ha reunit a especialistes de primer nivell amb l’objectiu d’oferir un curs d’estructures davant l’incendi Presentació del curs “Estructures davant l’incendi. ACE” L’estudi del foc i la seva influència a les estructures és un tema generalment poc explicat a les universitats. En el moment…
Us informem que tornem a estar presents a la nova edició de Construmat, aquest any serà els dies 23, 24 i 25 de maig a la Fira de Gran Via. Visita’ns a l’estand C45, estarem amb la companyia dels socis protectors: Cecam – Cype – Geosec – Herms –…
L’Associació de Consultors d’Estructures convoca la VI edició dels PREMIS ACE, un certamen impulsat amb el propòsit de reconèixer la millor estructura projectada i realitzada durant els darrers quatre anys. Dirigits a qualsevol persona, equip o empresa de l’àmbit professional o empresarial. Els premis contemplen tres tipus de reconeixements:…

Subscriu-te al newsletter per aconseguir aquest document

Uneix-te i rebràs informació especialitzada: des dels propers cursos formatius a les últimes novetats del sector de la construcció a nivell de recursos, nous materials i normativa actual.

Responsable de les dades: Associació de Consultors d’Estructures.
Finalitat: Respondre a sol·licituds del formulari.
Legitimació: El teu consentiment exprés.
Destinatari: Associació de Consultors d’Estructures (dades emmagatzemades solament en client d’email).
Drets: Tens dret al dret a l’accés, rectificació, supressió, limitació, portabilitat i oblit de les teves dades.

No et perdis els descomptes de l' ACE

Si vols accedir als descomptes i no ets soci, pots associar-te aquí.

Si ja ets soci i no recordes com accedir als descomptes, contacta amb nosaltres o envia un correu a: tac.beweca@oicartsinimda indicant el teu número de soci i el producte que vols comprar.

Basic Personal Data Protection information:

Controller: ACE
Purposes: Managing the contractual and/or business relationship with HIPRA, including sending news, promotions and invitations to events sponsored by HIPRA.
Lawful basis: Performance of the contractual relationship and HIPRA’s legitimate Interest.
Recipients: Third parties to which HIPRA has entrusted cloud computing, security, auditing, mailing, technical and computer support services, as well as companies in its group.
Rights: Request access to and rectification or erasure of personal data and other rights as explained in the additional information. You can seeview the detailed additional information about data protection in our Privacy Policy.

For further information, please check our detailed information on Data Protection.

Informació bàsica de protecció de dades personals:​

En enviar un formulari se sol·liciten dades personals, per tant, has d’acceptar la nostra política de privacitat.

Responsable de les dades: Associació de Consultors d’Estructures.

Finalitat: Respondre a sol·licituds del formulari.

Legitimació: El teu consentiment exprés.

Destinatari: Associació de Consultors d’Estructures (dades emmagatzemades solament en client d’email).

Drets: Tens dret al dret a l’accés, rectificació, supressió, limitació, portabilitat i oblit de les teves dades.