Donem la benvinguda a un nou soci numerari professional de l’Associació

Tot i que fa més de 30 anys d’ençà que va nèixer el projecte de l’ACE, després de tres dècades, encara seguim creixent. Fa uns dies, sense anar més lluny, es va incorporar a les nostres files un nou soci numerari professional. Així, donem la benvinguda al Sr. Pedro Álvarez Ramos, soci 119.

Sobre els socis numeraris professionals de l’ACE

Us recordem el caràcter dels Socis Numeraris Professionals, els quals constitueixen la base de l’Associació. Aquesta consideració s’atorga a les persones físiques titulades amb capacitat d’exercir l’activitat de consultor d’estructures amb plenitud de drets i obligacions i de conformitat amb la legislació vigent. Les persones interessades a unir-se a l’ACE a través d’aquesta via hauran de presentar un currículum professional, passar el control de qualitat mitjançant la presentació d’un projecte complet d’estructura, obtenir el vist i plau de la Junta Directiva i satisfer les quotes corresponents.

Tenir veu a les assemblees, presència a la publicació Quaderns d’Estructures i dret a l’assistència a tots els actes organitzats per l’Associació, així com descomptes a les formacions organitzades per la mateixa, són alguns dels drets més destacables amb els quals compten els socis.

Per obtenir més detalls al respecte o relacionats amb qualsevol altra modalitat d’associació a l’ACE, feu click aquí. Trobareu, a més, els formularis que cal emplenar per formar part de l’Associació.

Publicitat

Més noticies

L’Associació de Consultors d’Estructures (ACE) ha reunit a especialistes de primer nivell amb l’objectiu d’oferir un curs d’estructures davant l’incendi Presentació del curs “Estructures davant l’incendi. ACE” L’estudi del foc i la seva influència a les estructures és un tema generalment poc explicat a les universitats. En el moment…
Us informem que tornem a estar presents a la nova edició de Construmat, aquest any serà els dies 23, 24 i 25 de maig a la Fira de Gran Via. Visita’ns a l’estand C45, estarem amb la companyia dels socis protectors: Cecam – Cype – Geosec – Herms –…
L’Associació de Consultors d’Estructures convoca la VI edició dels PREMIS ACE, un certamen impulsat amb el propòsit de reconèixer la millor estructura projectada i realitzada durant els darrers quatre anys. Dirigits a qualsevol persona, equip o empresa de l’àmbit professional o empresarial. Els premis contemplen tres tipus de reconeixements:…

Subscriu-te al newsletter per aconseguir aquest document

Uneix-te i rebràs informació especialitzada: des dels propers cursos formatius a les últimes novetats del sector de la construcció a nivell de recursos, nous materials i normativa actual.

Responsable de les dades: Associació de Consultors d’Estructures.
Finalitat: Respondre a sol·licituds del formulari.
Legitimació: El teu consentiment exprés.
Destinatari: Associació de Consultors d’Estructures (dades emmagatzemades solament en client d’email).
Drets: Tens dret al dret a l’accés, rectificació, supressió, limitació, portabilitat i oblit de les teves dades.

No et perdis els descomptes de l' ACE

Si vols accedir als descomptes i no ets soci, pots associar-te aquí.

Si ja ets soci i no recordes com accedir als descomptes, contacta amb nosaltres o envia un correu a: tac.beweca@oicartsinimda indicant el teu número de soci i el producte que vols comprar.

Basic Personal Data Protection information:

Controller: ACE
Purposes: Managing the contractual and/or business relationship with HIPRA, including sending news, promotions and invitations to events sponsored by HIPRA.
Lawful basis: Performance of the contractual relationship and HIPRA’s legitimate Interest.
Recipients: Third parties to which HIPRA has entrusted cloud computing, security, auditing, mailing, technical and computer support services, as well as companies in its group.
Rights: Request access to and rectification or erasure of personal data and other rights as explained in the additional information. You can seeview the detailed additional information about data protection in our Privacy Policy.

For further information, please check our detailed information on Data Protection.

Informació bàsica de protecció de dades personals:​

En enviar un formulari se sol·liciten dades personals, per tant, has d’acceptar la nostra política de privacitat.

Responsable de les dades: Associació de Consultors d’Estructures.

Finalitat: Respondre a sol·licituds del formulari.

Legitimació: El teu consentiment exprés.

Destinatari: Associació de Consultors d’Estructures (dades emmagatzemades solament en client d’email).

Drets: Tens dret al dret a l’accés, rectificació, supressió, limitació, portabilitat i oblit de les teves dades.