Els alumnes del Màster d’Enginyeria Estructural en l’Arquitectura (UPC, amb el suport de l’ACE) presenten els seus projectes finals

Aquesta setmana han presentat en un acte els seus treballs finals, relacionats amb la Rehabilitació i Adequació del Teatre Arnau de Barcelona

L’especialització és un dels principals avantatges amb la qual pot comptar un tècnic actualment, més encara dins l’àmbit dels estudis politècnics com les arquitectures i les enginyeries; en aquests camps concretament, a més, cobra cada cop més força l’aposta per l’especialització en Consultoria Estructural, una àrea en auge i en constant evolució, I és que la preparació i formació adequada dels tècnics és una exigència també cada cop més extensa en els requeriments per ocupar les principals posicions que ofereix el mercat laboral.

En aquest context neix el Màster d’Enginyeria Estructural en l’Arquitectura de la UPC, una formació dissenyada per un equip docent d’excepció i de reputadíssima experiència i trajectoria en el sector, molts dels quals són a més membres de l’ACE. De fet, el màster compta amb el suport de l’Associació de Consultors d’Estructures, la qual avala que el programa que s’ofereix als alumnes destaca per la seva qualitat i experiència constrastades, així com per respondre a les necessitats actuals del sector.

Amb una metodologia orientada a la pràctica professional, però recolzada per la tecnologia i la documentació teòrica pertinent, el màster ofereix als participants l’oportunitat d’ampliar els seus coneixements de la mà dels que més en saben.

Bon exemple d’això l’ofereix l’edició que justament ha finalitzat aquesta setmana; fa uns dies els alumnes de la última promoció presentaven els seus projectes finals, sobre la Rehabilitació i Adequació del Teatre Arnau de Barcelona, tal i com ens expliquen a través de les xarxes socials de l’UPC.

Al costat dels alumnes, alguns dels membres del quadre docent, entre els quals es troben, entre d’altres, el President de l’ACE, David Garcia, o el recentment guardonat als Premis Catalunya Construcció per la seva trajectòria, en Robert Brufau.

Cal destacar que es tracta d’una formació que tornarà d’aquí uns mesos, ja que ja s’està preparant l’inici d’un curs nou per l’octubre (amb descompte per als membres de l’ACE), tal i com ens avança el professor Jordi Payola, arquitecte, consultor d’estructures, docent de l’UPC i membre de l’Associació.

 

Publicitat

Més noticies

JOSÉ CALAVERA RUIZ (1931-2023) Després de comunicar-me la trista notícia de la seva mort als 91 anys, m’han demanat que escrigui unes línies sobre José Calavera Ruiz (Melilla, 23 d’octubre 1931-Madrid 25 d’agost 2023). Unes línies… difícil d’una persona tan prolífica i multifacètica. A l’àmbit acreditatiu resumiríem dient que…
La guia, eminentment pràctica, pretén ser d’utilitat de cara tant a la redacció de projectes de fonamentacions i contencions, com de cara a l’execució i direcció d’obres, on interaccionen l’estructura i el terreny. Però també s’ha redactat pensant en els promotors, equips i tallers d’arquitectura. Aquesta guia ha estat fruit de la feina…
La consultoria d’estructures no pot ser aliena al més important repte que la nostra civilització té al davant: aconseguir aturar l’espiral que ens aboca a un planeta inhabitable en poques dècades. La situació actual d’emergència climàtica ens obliga a plantejar profunds canvis en la nostra forma de viure, de…

Subscriu-te al newsletter per aconseguir aquest document

Uneix-te i rebràs informació especialitzada: des dels propers cursos formatius a les últimes novetats del sector de la construcció a nivell de recursos, nous materials i normativa actual.

Responsable de les dades: Associació de Consultors d’Estructures.
Finalitat: Respondre a sol·licituds del formulari.
Legitimació: El teu consentiment exprés.
Destinatari: Associació de Consultors d’Estructures (dades emmagatzemades solament en client d’email).
Drets: Tens dret al dret a l’accés, rectificació, supressió, limitació, portabilitat i oblit de les teves dades.

No et perdis els descomptes de l' ACE

Si vols accedir als descomptes i no ets soci, pots associar-te aquí.

Si ja ets soci i no recordes com accedir als descomptes, contacta amb nosaltres o envia un correu a: tac.beweca@oicartsinimda indicant el teu número de soci i el producte que vols comprar.

Basic Personal Data Protection information:

Controller: ACE
Purposes: Managing the contractual and/or business relationship with HIPRA, including sending news, promotions and invitations to events sponsored by HIPRA.
Lawful basis: Performance of the contractual relationship and HIPRA’s legitimate Interest.
Recipients: Third parties to which HIPRA has entrusted cloud computing, security, auditing, mailing, technical and computer support services, as well as companies in its group.
Rights: Request access to and rectification or erasure of personal data and other rights as explained in the additional information. You can seeview the detailed additional information about data protection in our Privacy Policy.

For further information, please check our detailed information on Data Protection.

Informació bàsica de protecció de dades personals:​

En enviar un formulari se sol·liciten dades personals, per tant, has d’acceptar la nostra política de privacitat.

Responsable de les dades: Associació de Consultors d’Estructures.

Finalitat: Respondre a sol·licituds del formulari.

Legitimació: El teu consentiment exprés.

Destinatari: Associació de Consultors d’Estructures (dades emmagatzemades solament en client d’email).

Drets: Tens dret al dret a l’accés, rectificació, supressió, limitació, portabilitat i oblit de les teves dades.