Robert Brufau, Premi a la Trajectòria Professional 2018

El jurat dels Premis Catalunya Construcció, certamen organitzat pel Col•legi d’Aparelladors de Barcelona (CAATEEB), ha atorgat el Premi Especial a la Trajectòria Professional 2018 a l’arquitecte i consultor d’estructures Robert Brufau, un dels membres més actius de l’Associació de Consultors d’Estructures i uns dels fundadors i primers presidents de l’ACE, les regnes de la qual agafà durant casi una dècada.

És soci fundador de BOMA, una de les consultores d’estructures arquitectòniques més importants d’Espanya i la més gran de Barcelona -responsable d’obres com el Macba, la Torre Agbar, el Liceu o l’Edifici Fòrum- i compta amb una trajectòria professional de més de 30 anys; juntament amb altres companys i equips, ha projectat estructures, realitzat càlculs i supervisat construccions de més de 4.000 edificis.

Actualment és professor del Màster en Rehabilitació de l’Edificació del CAATEEB i uns dels professionals més reconeguts dins del sector. Docent a l’Escola Tècnica Superior d’Arquitectura de Barcelona, a l’Escola d’Arquitectura del Vallès i a la Universitat Politècnica de Catalunya, és a més un dels professors més recordats pels seus alumnes.

Compta amb els guardons Premi Internacional d’Arquitectura Mies van de Rohe (1992) i amb el Premi Nacional de Patrimoni Cultural, concedit per la Generalitat de Catalunya (1997), pel projecte de rehabilitació de les golfes i els terrats de La Pedrera. No són els únics premis que se li han concedit, però, ja que compta amb 31 premis FAD i ha estat finalista per més de 120 obres.

“Resistència de Materials”, “Introducció a les estructures” o “Identificació del comportament resistent” són algunes de les seves obres publicades.

Pel que fa al guardó, aquest s’entregarà el pròxim 27 de juny al vespre, en el marc de la celebració de la Nit de la Construcció que organitza el CAATEEB. Nosaltres hi serem presents per compartir amb el nostre soci i amic Robert Brufau aquesta fita; aprofitem l’ocasió per felicitar-lo pel reconeixement tan merescut.

Via | CAATEEB

Publicitat

Més noticies

JOSÉ CALAVERA RUIZ (1931-2023) Després de comunicar-me la trista notícia de la seva mort als 91 anys, m’han demanat que escrigui unes línies sobre José Calavera Ruiz (Melilla, 23 d’octubre 1931-Madrid 25 d’agost 2023). Unes línies… difícil d’una persona tan prolífica i multifacètica. A l’àmbit acreditatiu resumiríem dient que…
La guia, eminentment pràctica, pretén ser d’utilitat de cara tant a la redacció de projectes de fonamentacions i contencions, com de cara a l’execució i direcció d’obres, on interaccionen l’estructura i el terreny. Però també s’ha redactat pensant en els promotors, equips i tallers d’arquitectura. Aquesta guia ha estat fruit de la feina…
La consultoria d’estructures no pot ser aliena al més important repte que la nostra civilització té al davant: aconseguir aturar l’espiral que ens aboca a un planeta inhabitable en poques dècades. La situació actual d’emergència climàtica ens obliga a plantejar profunds canvis en la nostra forma de viure, de…

Subscriu-te al newsletter per aconseguir aquest document

Uneix-te i rebràs informació especialitzada: des dels propers cursos formatius a les últimes novetats del sector de la construcció a nivell de recursos, nous materials i normativa actual.

Responsable de les dades: Associació de Consultors d’Estructures.
Finalitat: Respondre a sol·licituds del formulari.
Legitimació: El teu consentiment exprés.
Destinatari: Associació de Consultors d’Estructures (dades emmagatzemades solament en client d’email).
Drets: Tens dret al dret a l’accés, rectificació, supressió, limitació, portabilitat i oblit de les teves dades.

No et perdis els descomptes de l' ACE

Si vols accedir als descomptes i no ets soci, pots associar-te aquí.

Si ja ets soci i no recordes com accedir als descomptes, contacta amb nosaltres o envia un correu a: tac.beweca@oicartsinimda indicant el teu número de soci i el producte que vols comprar.

Basic Personal Data Protection information:

Controller: ACE
Purposes: Managing the contractual and/or business relationship with HIPRA, including sending news, promotions and invitations to events sponsored by HIPRA.
Lawful basis: Performance of the contractual relationship and HIPRA’s legitimate Interest.
Recipients: Third parties to which HIPRA has entrusted cloud computing, security, auditing, mailing, technical and computer support services, as well as companies in its group.
Rights: Request access to and rectification or erasure of personal data and other rights as explained in the additional information. You can seeview the detailed additional information about data protection in our Privacy Policy.

For further information, please check our detailed information on Data Protection.

Informació bàsica de protecció de dades personals:​

En enviar un formulari se sol·liciten dades personals, per tant, has d’acceptar la nostra política de privacitat.

Responsable de les dades: Associació de Consultors d’Estructures.

Finalitat: Respondre a sol·licituds del formulari.

Legitimació: El teu consentiment exprés.

Destinatari: Associació de Consultors d’Estructures (dades emmagatzemades solament en client d’email).

Drets: Tens dret al dret a l’accés, rectificació, supressió, limitació, portabilitat i oblit de les teves dades.