Habilitem un espai amb enllaços d’interès pels nostres associats en relació a la situació extraordinària causada pel COVID-19

L’Associació de Consultors d’Estructures no és aliena a la situació extraordinària que estem vivint a causa del COVID-19, pandèmia que, malauradament, ens ha tocat d’aprop a molts i de les pitjors de les maneres. La crisi sanitària i les mesures imposades per les autoritats governamentals i sanitàries per frenar els contagis han donat lloc a un context econòmic molt danyat i en risc de recessió, amb conseqüències econòmiques molt greus per a molts treballadors, els quals s’han vist obligats a parar i/o disminuir la seva activitat laboral.

Tota la societat s’ha vist afectada de manera negativa per aquesta situació extraordinària, fet que lamentem enormement des de la nostra Associació. Des dels nostres orígens hem lluitat pel reconeixement de la professió del consultor d’estructures i, alhora, hem actuat com a canal de comunicació entre el col·lectiu de tècnics que representem i els diferents organismes de l’administració. De la mateixa forma, treballem sense descans per impulsar solucions de qualitat, creatives, segures i econòmiques per l’exercici de la professió.

En aquest sentit i amb l’ànim de facilitar informació relacionada amb la situació extraordinària, així com de recomanar continguts que puguin resultar d’interès als nostres associats, l’Associació de Consultors d’Estructures habilita un espai al seu web on es poden trobar enllaços d’utilitat als professionals dedicats a la professió.

Es tracta d’informació actualitzada relativa a normatives, al treball professional i amb tercers, amb l’organització i els serveis de la nostra associació, afers de caràcter laboral i tributari, etc. Aquest llistat d’enllaços anirà creixent a mesura que es vagi generant, així que us recomanem que estigueu alerta via web i perfils a xarxes socials.

Publicitat

Més noticies

JOSÉ CALAVERA RUIZ (1931-2023) Després de comunicar-me la trista notícia de la seva mort als 91 anys, m’han demanat que escrigui unes línies sobre José Calavera Ruiz (Melilla, 23 d’octubre 1931-Madrid 25 d’agost 2023). Unes línies… difícil d’una persona tan prolífica i multifacètica. A l’àmbit acreditatiu resumiríem dient que…
La guia, eminentment pràctica, pretén ser d’utilitat de cara tant a la redacció de projectes de fonamentacions i contencions, com de cara a l’execució i direcció d’obres, on interaccionen l’estructura i el terreny. Però també s’ha redactat pensant en els promotors, equips i tallers d’arquitectura. Aquesta guia ha estat fruit de la feina…
La consultoria d’estructures no pot ser aliena al més important repte que la nostra civilització té al davant: aconseguir aturar l’espiral que ens aboca a un planeta inhabitable en poques dècades. La situació actual d’emergència climàtica ens obliga a plantejar profunds canvis en la nostra forma de viure, de…

Subscriu-te al newsletter per aconseguir aquest document

Uneix-te i rebràs informació especialitzada: des dels propers cursos formatius a les últimes novetats del sector de la construcció a nivell de recursos, nous materials i normativa actual.

Responsable de les dades: Associació de Consultors d’Estructures.
Finalitat: Respondre a sol·licituds del formulari.
Legitimació: El teu consentiment exprés.
Destinatari: Associació de Consultors d’Estructures (dades emmagatzemades solament en client d’email).
Drets: Tens dret al dret a l’accés, rectificació, supressió, limitació, portabilitat i oblit de les teves dades.

No et perdis els descomptes de l' ACE

Si vols accedir als descomptes i no ets soci, pots associar-te aquí.

Si ja ets soci i no recordes com accedir als descomptes, contacta amb nosaltres o envia un correu a: tac.beweca@oicartsinimda indicant el teu número de soci i el producte que vols comprar.

Basic Personal Data Protection information:

Controller: ACE
Purposes: Managing the contractual and/or business relationship with HIPRA, including sending news, promotions and invitations to events sponsored by HIPRA.
Lawful basis: Performance of the contractual relationship and HIPRA’s legitimate Interest.
Recipients: Third parties to which HIPRA has entrusted cloud computing, security, auditing, mailing, technical and computer support services, as well as companies in its group.
Rights: Request access to and rectification or erasure of personal data and other rights as explained in the additional information. You can seeview the detailed additional information about data protection in our Privacy Policy.

For further information, please check our detailed information on Data Protection.

Informació bàsica de protecció de dades personals:​

En enviar un formulari se sol·liciten dades personals, per tant, has d’acceptar la nostra política de privacitat.

Responsable de les dades: Associació de Consultors d’Estructures.

Finalitat: Respondre a sol·licituds del formulari.

Legitimació: El teu consentiment exprés.

Destinatari: Associació de Consultors d’Estructures (dades emmagatzemades solament en client d’email).

Drets: Tens dret al dret a l’accés, rectificació, supressió, limitació, portabilitat i oblit de les teves dades.