La Masia Can Calau i la Casa Bastida, ambdues amb càlcul d’estructures de Blàzquez i Guanter, premiades enguany a la BEAU 2015

Ens plau comunicar-vos que la Masia Can Calau i la Casa Bastida han estat dues de les obres premiades en la darrera edició de la Bienal Española de Aquitectura y Urbanismo (BEAU). Es tracta de dos projectes en els quals el càlcul d’estructures ha estat efectuat per l’estudi d’arquitectura Blàzquez-Guanter, regentat pel Secretari de l’Associació, el Sr. Antoni Blàzquez.

Cal destacar que la reconstrucció i ampliació de la Masia Ca Calau, de Montserrat Nogués i ubicada a Sant Joan de Les Fonts, també ha obtingut el Premi d’Arquitectura de les Comarques de Girona 2015.

Respecte a la Casa Bastida, situada a Begur (Girona) i firmada pels arquitectes Ramon Bosch i Bet Capdeferro, també ha estat premiada amb un guardó dins la categoria Patrimoni i Transformació; l’obra ha rebut, a més, una menció especial als Premis d’Arquitectura de les Comarques de Girona 2015.

Resulta també lloable el fet que l’edifici de recepció de les Runes d’Empúries (Alt Empordà, Girona), de Guses-Viader Arquitectes i càlcul del qual ha estat realitzat també per Blàzquez-Guanter, s’ha proclamat finalista en els BEAU.

Especialitzats en el disseny i en el càlcul d’estructures, a Blàzquez i Guanter es porten a terme diferents tipus de projectes d’arquitectura i enginyeria.

Pel que fa a la XIII Bienal Española de Arquitectura y Urbanismo, es tracta d’una convocatòria que neix amb el propòsit de fomentar aquells projectes arquitectònics que plantegen alternatives de progrés en una època de recuperació del paisatge i de renovació de l’espai urbà de la ciutat i les seves construccions. La BEAU, sigles amb les quals se la coneix, pretén constituir-se com un motor de reflexió i incentiu de noves idees per l’arquitectura i l’urbanisme espanyol.

masia-can-calau-montserrat-nogués

Via | Blàquez – Guanter / Foto Credits (portada pic) a Jose Hevia

Publicitat

Més noticies

AGUSTÍ OBIOL SANCHEZ  (1953-2023) Dr. Arquitecte per la UPC. Va combinar la docència i l’activitat professional a l’empresa privada. Va ser el director de BOMA i va participar en nombrosos projectes, destacant la Torre Agbar, Palau Nacional de Barcelona, Ciutat de la Justicia de Barcelona ai l’Hospitalet de Llobregat…
Monogràfic destinat a introduir als perits els coneixements bàsics de la geotècnia, a través de la presentació d’aquesta guia, eminentment pràctica que pretén ser d’utilitat de cara tant a la redacció de projectes de fonamentacions i continguts, com de cara a l’ execució. i direcció de les obres, en les…
JULIO MARTÍNEZ CALZÓN (1938-2023) El proppassat dia vint-i-sis de setembre, ens deixava el Dr. Julio Martínez Calzón, enginyer CCP. La seva mort ens ha sorprès i ens ha deixat un buit però sobre tot, un gran record entre amics, col·legues i companys de professió. Més enllà del que tots…

Subscriu-te al newsletter per aconseguir aquest document

Uneix-te i rebràs informació especialitzada: des dels propers cursos formatius a les últimes novetats del sector de la construcció a nivell de recursos, nous materials i normativa actual.

Responsable de les dades: Associació de Consultors d’Estructures.
Finalitat: Respondre a sol·licituds del formulari.
Legitimació: El teu consentiment exprés.
Destinatari: Associació de Consultors d’Estructures (dades emmagatzemades solament en client d’email).
Drets: Tens dret al dret a l’accés, rectificació, supressió, limitació, portabilitat i oblit de les teves dades.

No et perdis els descomptes de l' ACE

Si vols accedir als descomptes i no ets soci, pots associar-te aquí.

Si ja ets soci i no recordes com accedir als descomptes, contacta amb nosaltres o envia un correu a: tac.beweca@oicartsinimda indicant el teu número de soci i el producte que vols comprar.

Basic Personal Data Protection information:

Controller: ACE
Purposes: Managing the contractual and/or business relationship with HIPRA, including sending news, promotions and invitations to events sponsored by HIPRA.
Lawful basis: Performance of the contractual relationship and HIPRA’s legitimate Interest.
Recipients: Third parties to which HIPRA has entrusted cloud computing, security, auditing, mailing, technical and computer support services, as well as companies in its group.
Rights: Request access to and rectification or erasure of personal data and other rights as explained in the additional information. You can seeview the detailed additional information about data protection in our Privacy Policy.

For further information, please check our detailed information on Data Protection.

Informació bàsica de protecció de dades personals:​

En enviar un formulari se sol·liciten dades personals, per tant, has d’acceptar la nostra política de privacitat.

Responsable de les dades: Associació de Consultors d’Estructures.

Finalitat: Respondre a sol·licituds del formulari.

Legitimació: El teu consentiment exprés.

Destinatari: Associació de Consultors d’Estructures (dades emmagatzemades solament en client d’email).

Drets: Tens dret al dret a l’accés, rectificació, supressió, limitació, portabilitat i oblit de les teves dades.