L’Associació de Consultors d’Estructures renova la seva imatge corporativa

Amb les mires posades en l’objectiu de rejovenir la seva imatge corporativa, fent-la més actual i convertint-la en un pol d’atracció per a nous socis, l’Associació de Consultors d’Estructures (ACE) ha renovat recentment la seva marca.

De fet, i aprofitant la celebració de l’habitual sopar de Nadal que s’organitza entre els socis de l’ACE, l’entitat va presentar ahir al restaurant Tres Torres tant la seva nova pàgina web com el seu nou logotip, així com les aplicacions del mateix.

Nou logotip i aplicacions

Compost per sis triangles iguals els quals encaixen entre si formant a la vegada un nou element, el disseny del nou imagotip de l’ACE vol transmetre la filosofia de l’associació, simbolitzant que aquesta està composta per diferents socis i agents, la unió dels quals dóna com a resultat un treball més efectiu. Cal assenyalar, a més, que tant els colors com els diferents polígons fan palès que a l’ACE són ben rebuts els membres de diferents dimensions, sempre amb l’objectiu de construir un element més gran.

aplicaciones-nuevo-logo-ace-1

aplicaciones-nuevo-logo-ace-2

L’ACE estrena nova pàgina web

En el seu afany per fomentar l’associacionisme entre els professionals del càlcul i del disseny estructural i de transmetre la seva experiència tant a tècnics com a entitats del sector, l’ACE ofereix a través de la seva pàgina web un munt de recursos. Amb la finalitat de fer més accessibles aquests recursos als seus socis i als altres agents relacionats amb el sector, així com de facilitar la comunicació entre els mateixos, l’associació renova la seva presència online.

La nova pàgina web de l’ACE és responsive, més atractiva i més intuïtiva, el que facilita la navegació i l’accés als recursos. A més, inclou dos menús amb les seves corresponents categories, un apartat dedicat de forma exclusiva actualment i l’agenda i un banner publicitari interactiu.

Cal destacar també que la informació s’estructura de forma clara perquè l’usuari pugui accedir tant a l’àrea privada com als recursos descarregables o bé els formularis d’associació. De la mateixa manera, i en tractar-se d’una web responsive, els ho tindran més fàcil a l’hora d’accedir a la pàgina web a través dels diferents dispositius mòbils, com ara els smartphones o les tauletes electròniques.

ace-web-responsive

Coneix les xarxes socials de l’ACE

Tenint en compte que actualment és important comptar amb una bona presència també en les diferents comunitats socials de la xarxa, l’Associació ha impulsat la creació de perfils a les xarxes Facebook, Twitter, Youtube i Linkedin.

Es tracta d’una acció amb la qual es persegueix un doble propòsit: d’una banda, oferir nous canals de comunicació als socis i als futurs socis de l’entitat, amb la qual podran interactuar d’una manera més senzilla; d’altra banda, es vol ampliar així el radi d’efectivitat a l’hora de difondre els continguts creats per l’ACE, impulsats amb l’objectiu de vetllar pels interessos comuns de la professió.

ace-web-fb-lkd

ace-twitter

Publicitat

Més noticies

AGUSTÍ OBIOL SANCHEZ  (1953-2023) Dr. Arquitecte per la UPC. Va combinar la docència i l’activitat professional a l’empresa privada. Va ser el director de BOMA i va participar en nombrosos projectes, destacant la Torre Agbar, Palau Nacional de Barcelona, Ciutat de la Justicia de Barcelona ai l’Hospitalet de Llobregat…
Monogràfic destinat a introduir als perits els coneixements bàsics de la geotècnia, a través de la presentació d’aquesta guia, eminentment pràctica que pretén ser d’utilitat de cara tant a la redacció de projectes de fonamentacions i continguts, com de cara a l’ execució. i direcció de les obres, en les…
JULIO MARTÍNEZ CALZÓN (1938-2023) El proppassat dia vint-i-sis de setembre, ens deixava el Dr. Julio Martínez Calzón, enginyer CCP. La seva mort ens ha sorprès i ens ha deixat un buit però sobre tot, un gran record entre amics, col·legues i companys de professió. Més enllà del que tots…

Subscriu-te al newsletter per aconseguir aquest document

Uneix-te i rebràs informació especialitzada: des dels propers cursos formatius a les últimes novetats del sector de la construcció a nivell de recursos, nous materials i normativa actual.

Responsable de les dades: Associació de Consultors d’Estructures.
Finalitat: Respondre a sol·licituds del formulari.
Legitimació: El teu consentiment exprés.
Destinatari: Associació de Consultors d’Estructures (dades emmagatzemades solament en client d’email).
Drets: Tens dret al dret a l’accés, rectificació, supressió, limitació, portabilitat i oblit de les teves dades.

No et perdis els descomptes de l' ACE

Si vols accedir als descomptes i no ets soci, pots associar-te aquí.

Si ja ets soci i no recordes com accedir als descomptes, contacta amb nosaltres o envia un correu a: tac.beweca@oicartsinimda indicant el teu número de soci i el producte que vols comprar.

Basic Personal Data Protection information:

Controller: ACE
Purposes: Managing the contractual and/or business relationship with HIPRA, including sending news, promotions and invitations to events sponsored by HIPRA.
Lawful basis: Performance of the contractual relationship and HIPRA’s legitimate Interest.
Recipients: Third parties to which HIPRA has entrusted cloud computing, security, auditing, mailing, technical and computer support services, as well as companies in its group.
Rights: Request access to and rectification or erasure of personal data and other rights as explained in the additional information. You can seeview the detailed additional information about data protection in our Privacy Policy.

For further information, please check our detailed information on Data Protection.

Informació bàsica de protecció de dades personals:​

En enviar un formulari se sol·liciten dades personals, per tant, has d’acceptar la nostra política de privacitat.

Responsable de les dades: Associació de Consultors d’Estructures.

Finalitat: Respondre a sol·licituds del formulari.

Legitimació: El teu consentiment exprés.

Destinatari: Associació de Consultors d’Estructures (dades emmagatzemades solament en client d’email).

Drets: Tens dret al dret a l’accés, rectificació, supressió, limitació, portabilitat i oblit de les teves dades.