MRH Màster en Estructures d’Edificació: Rehabilitació i patologia basada en intervencions reals (7ª edició)

En els últims anys la rehabilitació i la reforma estan guanyant força i generant grans nínxols de mercat en el camp de la construcció, una tendència que, de fet, es preveu continuista, doncs en els pròxims anys s’espera un increment important de projectes relacionats amb obres de rehabilitació d’edificis ja existents.

En aquest context, el Màster en Estructures d’Edificació Rehabilitació i Patologia basat en intervencions reals suposa una aposta interessant i segura a l’hora d’adquirir eines per anticipar-se a una especialitat la qual, dins del camp de les estructures, no deixa de créixer. Impulsada per l’ Institut d’Estudis Estructurals (IEE) a través de l’Associació de Consultors d’Estructures (ACE), aquesta formació dotarà als participants de coneixements que augmentaran el seu valor com a professionals.

Així, ens plau anunciar-vos la posada en marxa de la setena edició d’aquest màster online, el qual s’iniciarà el pròxim 22 de febrer de 2017. De caràcter pràctic i basada en casos reals, es tracta d’una formació dirigida per un equip de professionals amb llarga i acreditada trajectòria en el sector de les estructures i de la rehabilitació, amb el Dr. Robert Brufau al capdavant, referent del càlcul estructural.

Es tracta d’una proposta de formació flexible i que s’adapta als ritmes i necessitats de cada estudiant i per aquest motiu està dividit en 3 postgraus, els quals poden realitzar-se també de forma independent i en diferents cursos acadèmics.

Cada postgrau està acreditat com a títol propi de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC); després d’haver cursat els tres postgraus podrà obtenir-se el títol de màster amb la presentació d’un projecte final.

A través d’aquest enllaç trobareu tota la informació sobre aquesta proposta formativa (inscripció, preus, programa, temari, pla d’estudis, destinataris, objectius, dosier del professorat, mètode formatiu, etc.).

Publicitat

Més noticies

L’Associació de Consultors d’Estructures (ACE) ha reunit a especialistes de primer nivell amb l’objectiu d’oferir un curs d’estructures davant l’incendi Presentació del curs “Estructures davant l’incendi. ACE” L’estudi del foc i la seva influència a les estructures és un tema generalment poc explicat a les universitats. En el moment…
Us informem que tornem a estar presents a la nova edició de Construmat, aquest any serà els dies 23, 24 i 25 de maig a la Fira de Gran Via. Visita’ns a l’estand C45, estarem amb la companyia dels socis protectors: Cecam – Cype – Geosec – Herms –…
L’Associació de Consultors d’Estructures convoca la VI edició dels PREMIS ACE, un certamen impulsat amb el propòsit de reconèixer la millor estructura projectada i realitzada durant els darrers quatre anys. Dirigits a qualsevol persona, equip o empresa de l’àmbit professional o empresarial. Els premis contemplen tres tipus de reconeixements:…

Subscriu-te al newsletter per aconseguir aquest document

Uneix-te i rebràs informació especialitzada: des dels propers cursos formatius a les últimes novetats del sector de la construcció a nivell de recursos, nous materials i normativa actual.

Responsable de les dades: Associació de Consultors d’Estructures.
Finalitat: Respondre a sol·licituds del formulari.
Legitimació: El teu consentiment exprés.
Destinatari: Associació de Consultors d’Estructures (dades emmagatzemades solament en client d’email).
Drets: Tens dret al dret a l’accés, rectificació, supressió, limitació, portabilitat i oblit de les teves dades.

No et perdis els descomptes de l' ACE

Si vols accedir als descomptes i no ets soci, pots associar-te aquí.

Si ja ets soci i no recordes com accedir als descomptes, contacta amb nosaltres o envia un correu a: tac.beweca@oicartsinimda indicant el teu número de soci i el producte que vols comprar.

Basic Personal Data Protection information:

Controller: ACE
Purposes: Managing the contractual and/or business relationship with HIPRA, including sending news, promotions and invitations to events sponsored by HIPRA.
Lawful basis: Performance of the contractual relationship and HIPRA’s legitimate Interest.
Recipients: Third parties to which HIPRA has entrusted cloud computing, security, auditing, mailing, technical and computer support services, as well as companies in its group.
Rights: Request access to and rectification or erasure of personal data and other rights as explained in the additional information. You can seeview the detailed additional information about data protection in our Privacy Policy.

For further information, please check our detailed information on Data Protection.

Informació bàsica de protecció de dades personals:​

En enviar un formulari se sol·liciten dades personals, per tant, has d’acceptar la nostra política de privacitat.

Responsable de les dades: Associació de Consultors d’Estructures.

Finalitat: Respondre a sol·licituds del formulari.

Legitimació: El teu consentiment exprés.

Destinatari: Associació de Consultors d’Estructures (dades emmagatzemades solament en client d’email).

Drets: Tens dret al dret a l’accés, rectificació, supressió, limitació, portabilitat i oblit de les teves dades.