Noves incorporacions al projecte de l’ACE (socis protectors)

Tot i que fa més de 30 anys d’ençà que va néixer el projecte de l’ACE, després de tres dècades encara seguim creixent. Al llarg de les últimes setmanes hem incorporat a les nostres files a nous socis protectors; donem la benvinguda, així, a BAC ENGINEERING CONSLTANCY GROUP SL (92P) i a HERMS SA (51P). Aprofitem, alhora, per també rebre a la Laura Valverde Aragón, nova socia acadèmica (AD13).

Sobre els socis protectors de l’ACE

L’Associació de Consultors d’Estructures atorgarà aquesta consideració a les persones físiques o jurídiques que vulguin participar i contribuir amb el seu suport a les finalitats de l’ACE, especialment pel que fa a la millora de la seva qualitat, l’aplicació de les noves tecnologies i l’optimització del binomi cost/qualitat. Caldrà obtenir el vistiplau de la Junta Directiva i satisfer les quotes corresponents i no dedicar-se professionalment a la consulta d’estructures. La durada del concert és per un any prorrogable tàcitament, d’ençà la seva acceptació signada per ambdues parts. El Soci Protector, a més dels serveis de l’Associació, pot disposar dels beneficis comercials.

Per sol·licitar l’associació com a soci protector, cal omplir el formulari d’inscripció amb les dades. Trobareu tota la informació al respecte a través d’aquest enllaç, on a més podreu consultar els serveis i drets per a socis protectors. Per obtenir més detalls al respecte o relacionats amb qualsevol altra modalitat d’associació a l’ACE, feu click aquí.

Publicitat

Més noticies

AGUSTÍ OBIOL SANCHEZ  (1953-2023) Dr. Arquitecte per la UPC. Va combinar la docència i l’activitat professional a l’empresa privada. Va ser el director de BOMA i va participar en nombrosos projectes, destacant la Torre Agbar, Palau Nacional de Barcelona, Ciutat de la Justicia de Barcelona ai l’Hospitalet de Llobregat…
Monogràfic destinat a introduir als perits els coneixements bàsics de la geotècnia, a través de la presentació d’aquesta guia, eminentment pràctica que pretén ser d’utilitat de cara tant a la redacció de projectes de fonamentacions i continguts, com de cara a l’ execució. i direcció de les obres, en les…
JULIO MARTÍNEZ CALZÓN (1938-2023) El proppassat dia vint-i-sis de setembre, ens deixava el Dr. Julio Martínez Calzón, enginyer CCP. La seva mort ens ha sorprès i ens ha deixat un buit però sobre tot, un gran record entre amics, col·legues i companys de professió. Més enllà del que tots…

Subscriu-te al newsletter per aconseguir aquest document

Uneix-te i rebràs informació especialitzada: des dels propers cursos formatius a les últimes novetats del sector de la construcció a nivell de recursos, nous materials i normativa actual.

Responsable de les dades: Associació de Consultors d’Estructures.
Finalitat: Respondre a sol·licituds del formulari.
Legitimació: El teu consentiment exprés.
Destinatari: Associació de Consultors d’Estructures (dades emmagatzemades solament en client d’email).
Drets: Tens dret al dret a l’accés, rectificació, supressió, limitació, portabilitat i oblit de les teves dades.

No et perdis els descomptes de l' ACE

Si vols accedir als descomptes i no ets soci, pots associar-te aquí.

Si ja ets soci i no recordes com accedir als descomptes, contacta amb nosaltres o envia un correu a: tac.beweca@oicartsinimda indicant el teu número de soci i el producte que vols comprar.

Basic Personal Data Protection information:

Controller: ACE
Purposes: Managing the contractual and/or business relationship with HIPRA, including sending news, promotions and invitations to events sponsored by HIPRA.
Lawful basis: Performance of the contractual relationship and HIPRA’s legitimate Interest.
Recipients: Third parties to which HIPRA has entrusted cloud computing, security, auditing, mailing, technical and computer support services, as well as companies in its group.
Rights: Request access to and rectification or erasure of personal data and other rights as explained in the additional information. You can seeview the detailed additional information about data protection in our Privacy Policy.

For further information, please check our detailed information on Data Protection.

Informació bàsica de protecció de dades personals:​

En enviar un formulari se sol·liciten dades personals, per tant, has d’acceptar la nostra política de privacitat.

Responsable de les dades: Associació de Consultors d’Estructures.

Finalitat: Respondre a sol·licituds del formulari.

Legitimació: El teu consentiment exprés.

Destinatari: Associació de Consultors d’Estructures (dades emmagatzemades solament en client d’email).

Drets: Tens dret al dret a l’accés, rectificació, supressió, limitació, portabilitat i oblit de les teves dades.