Noves incorporacions al projecte de l’ACE (socis protectors)

Tot i que fa més de 30 anys d’ençà que va néixer el projecte de l’ACE, després de tres dècades encara seguim creixent. Al llarg de les últimes setmanes hem incorporat a les nostres files a nous socis protectors; donem la benvinguda, així, a BAC ENGINEERING CONSLTANCY GROUP SL (92P) i a HERMS SA (51P). Aprofitem, alhora, per també rebre a la Laura Valverde Aragón, nova socia acadèmica (AD13).

Sobre els socis protectors de l’ACE

L’Associació de Consultors d’Estructures atorgarà aquesta consideració a les persones físiques o jurídiques que vulguin participar i contribuir amb el seu suport a les finalitats de l’ACE, especialment pel que fa a la millora de la seva qualitat, l’aplicació de les noves tecnologies i l’optimització del binomi cost/qualitat. Caldrà obtenir el vistiplau de la Junta Directiva i satisfer les quotes corresponents i no dedicar-se professionalment a la consulta d’estructures. La durada del concert és per un any prorrogable tàcitament, d’ençà la seva acceptació signada per ambdues parts. El Soci Protector, a més dels serveis de l’Associació, pot disposar dels beneficis comercials.

Per sol·licitar l’associació com a soci protector, cal omplir el formulari d’inscripció amb les dades. Trobareu tota la informació al respecte a través d’aquest enllaç, on a més podreu consultar els serveis i drets per a socis protectors. Per obtenir més detalls al respecte o relacionats amb qualsevol altra modalitat d’associació a l’ACE, feu click aquí.

Publicitat

Més noticies

L’Associació de Consultors d’Estructures (ACE) ha reunit a especialistes de primer nivell amb l’objectiu d’oferir un curs d’estructures davant l’incendi Presentació del curs “Estructures davant l’incendi. ACE” L’estudi del foc i la seva influència a les estructures és un tema generalment poc explicat a les universitats. En el moment…
Us informem que tornem a estar presents a la nova edició de Construmat, aquest any serà els dies 23, 24 i 25 de maig a la Fira de Gran Via. Visita’ns a l’estand C45, estarem amb la companyia dels socis protectors: Cecam – Cype – Geosec – Herms –…
L’Associació de Consultors d’Estructures convoca la VI edició dels PREMIS ACE, un certamen impulsat amb el propòsit de reconèixer la millor estructura projectada i realitzada durant els darrers quatre anys. Dirigits a qualsevol persona, equip o empresa de l’àmbit professional o empresarial. Els premis contemplen tres tipus de reconeixements:…

Subscriu-te al newsletter per aconseguir aquest document

Uneix-te i rebràs informació especialitzada: des dels propers cursos formatius a les últimes novetats del sector de la construcció a nivell de recursos, nous materials i normativa actual.

Responsable de les dades: Associació de Consultors d’Estructures.
Finalitat: Respondre a sol·licituds del formulari.
Legitimació: El teu consentiment exprés.
Destinatari: Associació de Consultors d’Estructures (dades emmagatzemades solament en client d’email).
Drets: Tens dret al dret a l’accés, rectificació, supressió, limitació, portabilitat i oblit de les teves dades.

No et perdis els descomptes de l' ACE

Si vols accedir als descomptes i no ets soci, pots associar-te aquí.

Si ja ets soci i no recordes com accedir als descomptes, contacta amb nosaltres o envia un correu a: tac.beweca@oicartsinimda indicant el teu número de soci i el producte que vols comprar.

Basic Personal Data Protection information:

Controller: ACE
Purposes: Managing the contractual and/or business relationship with HIPRA, including sending news, promotions and invitations to events sponsored by HIPRA.
Lawful basis: Performance of the contractual relationship and HIPRA’s legitimate Interest.
Recipients: Third parties to which HIPRA has entrusted cloud computing, security, auditing, mailing, technical and computer support services, as well as companies in its group.
Rights: Request access to and rectification or erasure of personal data and other rights as explained in the additional information. You can seeview the detailed additional information about data protection in our Privacy Policy.

For further information, please check our detailed information on Data Protection.

Informació bàsica de protecció de dades personals:​

En enviar un formulari se sol·liciten dades personals, per tant, has d’acceptar la nostra política de privacitat.

Responsable de les dades: Associació de Consultors d’Estructures.

Finalitat: Respondre a sol·licituds del formulari.

Legitimació: El teu consentiment exprés.

Destinatari: Associació de Consultors d’Estructures (dades emmagatzemades solament en client d’email).

Drets: Tens dret al dret a l’accés, rectificació, supressió, limitació, portabilitat i oblit de les teves dades.