Festa de celebració del 30è aniversari de l’ACE

El passat 9 de juny la Sala Roma 2009 del Camp Nou va acollir l’acte de celebració del 30è aniversari de l’Associació de Consultors d’Estructures, una cita organitzada amb l’ànim de rendir homenatge a aquestes tres dècades d’esforços, de treball i d’associacionisme.

Més d’un centenar d’assistents van voler formar part d’una nit de celebració plena d’il·lusió, de retrobaments, de records i, en general, de xerrades amb companys i amics de professió: “En un dia com avui la veritat és que se sent moltíssima satisfacció i respecte per tots els anys de trajectòria. Se sent també admiració per tota la gent que hi ha al darrere, per tots els presidents que m’han precedit i per tota aquesta gent que ha participat en aquest projecte. Però sobretot, alegria, perquè des del primer dia i fins avui som capaços de ser companys, de ser amics i de gaudir d’una professió que és una vocació i que és la nostra vida”, afirmà en David Garcia, actual President de l’Associació.

Els assistents també van poder escoltar les paraules que van dedicar els 4 presidents que ha tingut l’Associació durant aquestes tres dècades de trajectòria: en Robert Brufau, en Josep Maria Valeri, l’Antoni Massagué i el David Garcia van destacar la bona relació que s’ha establert entre tots els membres de la gran família que és avui l’ACE. Alhora, vam escolar també els discursos d’alguns dels membres més antics, com són en Jordi Pedrerol, en Josep Baquer, l’Antoni Blazquez, en Gerardo Rodríguez o en Xavier Mateu.

A l’esdeveniment també es van presentar algunes novetats relacionades amb l’ACE, com el nou número de la revista ‘Quaderns d’Estructures‘, el disseny de la qual ha estat millorat, o com el vídeo especial de celebració dels 30 anys d’associació, fet a partir de les impressions d’alguns dels membres més antics de l’organització:

Trobareu un àlbum amb les fotografies d’aquesta celebració a la pàgina de Facebook de l’Associació de Consultors d’Estructures; les podeu veure a través d’aquest enllaç. Cal destacar, a més, que durant l’acte de celebració es van entregar als assistents unes motxilles de regal amb documentació procedent dels patrocinadors de la festa.

mochila-regalo-30-aniversari-ace

Publicitat

Més noticies

L’Associació de Consultors d’Estructures (ACE) ha reunit a especialistes de primer nivell amb l’objectiu d’oferir un curs d’estructures davant l’incendi Presentació del curs “Estructures davant l’incendi. ACE” L’estudi del foc i la seva influència a les estructures és un tema generalment poc explicat a les universitats. En el moment…
Us informem que tornem a estar presents a la nova edició de Construmat, aquest any serà els dies 23, 24 i 25 de maig a la Fira de Gran Via. Visita’ns a l’estand C45, estarem amb la companyia dels socis protectors: Cecam – Cype – Geosec – Herms –…
L’Associació de Consultors d’Estructures convoca la VI edició dels PREMIS ACE, un certamen impulsat amb el propòsit de reconèixer la millor estructura projectada i realitzada durant els darrers quatre anys. Dirigits a qualsevol persona, equip o empresa de l’àmbit professional o empresarial. Els premis contemplen tres tipus de reconeixements:…

Subscriu-te al newsletter per aconseguir aquest document

Uneix-te i rebràs informació especialitzada: des dels propers cursos formatius a les últimes novetats del sector de la construcció a nivell de recursos, nous materials i normativa actual.

Responsable de les dades: Associació de Consultors d’Estructures.
Finalitat: Respondre a sol·licituds del formulari.
Legitimació: El teu consentiment exprés.
Destinatari: Associació de Consultors d’Estructures (dades emmagatzemades solament en client d’email).
Drets: Tens dret al dret a l’accés, rectificació, supressió, limitació, portabilitat i oblit de les teves dades.

No et perdis els descomptes de l' ACE

Si vols accedir als descomptes i no ets soci, pots associar-te aquí.

Si ja ets soci i no recordes com accedir als descomptes, contacta amb nosaltres o envia un correu a: tac.beweca@oicartsinimda indicant el teu número de soci i el producte que vols comprar.

Basic Personal Data Protection information:

Controller: ACE
Purposes: Managing the contractual and/or business relationship with HIPRA, including sending news, promotions and invitations to events sponsored by HIPRA.
Lawful basis: Performance of the contractual relationship and HIPRA’s legitimate Interest.
Recipients: Third parties to which HIPRA has entrusted cloud computing, security, auditing, mailing, technical and computer support services, as well as companies in its group.
Rights: Request access to and rectification or erasure of personal data and other rights as explained in the additional information. You can seeview the detailed additional information about data protection in our Privacy Policy.

For further information, please check our detailed information on Data Protection.

Informació bàsica de protecció de dades personals:​

En enviar un formulari se sol·liciten dades personals, per tant, has d’acceptar la nostra política de privacitat.

Responsable de les dades: Associació de Consultors d’Estructures.

Finalitat: Respondre a sol·licituds del formulari.

Legitimació: El teu consentiment exprés.

Destinatari: Associació de Consultors d’Estructures (dades emmagatzemades solament en client d’email).

Drets: Tens dret al dret a l’accés, rectificació, supressió, limitació, portabilitat i oblit de les teves dades.