Save the date | 25 de maig, Assemblea Ordinària de l’ACE a Construmat 2017

La pròxima Assemblea Ordinària de l’ACE se celebrarà en un indret d’excepció: al nostre stand del Barcelona Building Construmat 2017, una cita la qual s’ha consolidat amb el pas dels anys com a referent en innovació dins del sector, així com a punt de trobada perfecte entre coneixement i negoci.

Des de l’Associació de Consultors d’Estructures ens plau convidar-vos a tots a fer-nos una visita; us esperem a l’stand C322 del Pabelló 2, nivell 0, del Recinte Gran Via – Fira Barcelona. Alhora, us convoquem a tots els socis a l’Assemblea que tindrà lloc allà el pròxim 25 de maig, a partir de les 17h. L’ordre del dia serà el següent:

  1. Lectura i aprovació de l’acta de l’Assemblea anterior.
  2. Informe del President
  3. Lectura i aprovació, si s’escau, de la Memòria d’Activitats 2016
  4. Informe de les diverses àrees
  5. Lectura i aprovació, si s’escau, de l’Estat de Comptes de l’exercici 2016
  6. Lectura i aprovació pressupost 2017
  7. Actualització Règim Intern (logos)
  8. Assumptes de tràmit i acords que se’n desprenguin
  9. Torn obert de paraules

Cal afegir que també aprofitarem aquesta trobada per celebrar el lliurament de guardons de la IV edició dels Premis ACE, certamen impulsat amb el propòsit de reconèixer la millor estructura dissenyada i projectada i enguany realitzada. Us recordem que trobareu tota la informació al respecte aquí.

Pel que fa a la convocatòria per a l’Assemblea Ordinària, des de l’Associació us agraïm la vostra confirmació d’assistència per tal de facilitar l’organització de l’acte. No dubteu en contactar-nos si teniu qualsevol consulta.

Publicitat

Més noticies

L’Associació de Consultors d’Estructures (ACE) ha reunit a especialistes de primer nivell amb l’objectiu d’oferir un curs d’estructures davant l’incendi Presentació del curs “Estructures davant l’incendi. ACE” L’estudi del foc i la seva influència a les estructures és un tema generalment poc explicat a les universitats. En el moment…
Us informem que tornem a estar presents a la nova edició de Construmat, aquest any serà els dies 23, 24 i 25 de maig a la Fira de Gran Via. Visita’ns a l’estand C45, estarem amb la companyia dels socis protectors: Cecam – Cype – Geosec – Herms –…
L’Associació de Consultors d’Estructures convoca la VI edició dels PREMIS ACE, un certamen impulsat amb el propòsit de reconèixer la millor estructura projectada i realitzada durant els darrers quatre anys. Dirigits a qualsevol persona, equip o empresa de l’àmbit professional o empresarial. Els premis contemplen tres tipus de reconeixements:…

Subscriu-te al newsletter per aconseguir aquest document

Uneix-te i rebràs informació especialitzada: des dels propers cursos formatius a les últimes novetats del sector de la construcció a nivell de recursos, nous materials i normativa actual.

Responsable de les dades: Associació de Consultors d’Estructures.
Finalitat: Respondre a sol·licituds del formulari.
Legitimació: El teu consentiment exprés.
Destinatari: Associació de Consultors d’Estructures (dades emmagatzemades solament en client d’email).
Drets: Tens dret al dret a l’accés, rectificació, supressió, limitació, portabilitat i oblit de les teves dades.

No et perdis els descomptes de l' ACE

Si vols accedir als descomptes i no ets soci, pots associar-te aquí.

Si ja ets soci i no recordes com accedir als descomptes, contacta amb nosaltres o envia un correu a: tac.beweca@oicartsinimda indicant el teu número de soci i el producte que vols comprar.

Basic Personal Data Protection information:

Controller: ACE
Purposes: Managing the contractual and/or business relationship with HIPRA, including sending news, promotions and invitations to events sponsored by HIPRA.
Lawful basis: Performance of the contractual relationship and HIPRA’s legitimate Interest.
Recipients: Third parties to which HIPRA has entrusted cloud computing, security, auditing, mailing, technical and computer support services, as well as companies in its group.
Rights: Request access to and rectification or erasure of personal data and other rights as explained in the additional information. You can seeview the detailed additional information about data protection in our Privacy Policy.

For further information, please check our detailed information on Data Protection.

Informació bàsica de protecció de dades personals:​

En enviar un formulari se sol·liciten dades personals, per tant, has d’acceptar la nostra política de privacitat.

Responsable de les dades: Associació de Consultors d’Estructures.

Finalitat: Respondre a sol·licituds del formulari.

Legitimació: El teu consentiment exprés.

Destinatari: Associació de Consultors d’Estructures (dades emmagatzemades solament en client d’email).

Drets: Tens dret al dret a l’accés, rectificació, supressió, limitació, portabilitat i oblit de les teves dades.