Guanyadors de la IV edició dels Premis ACE

L’Associació de Consultors d’Estructures va obrir la convocatòria de la IV edició dels Premis ACE el passat mes de gener, una iniciativa impulsada amb el propòsit de reconèixer les millors estructures projectades i realitzades durant els darrers anys; es tracta d’un certamen adreçat a qualsevol persona, equip o empresa de l’àmbit professional o empresarial que sigui membre de l’Associació.

Després d’analitzar i estudiar amb detall les propostes rebudes, un jurat professional format pels senyors Xavier Botet, Ramon Sastre i Oriol Palou, va decidir quins eren els millors projectes presentats, en cadascuna de les categories. Els noms dels guanyadors varen anunciar-se durant la darrera Assemblea Ordinària de l’ACE, celebrada en un indret d’excepció: l’stand de l’Associació al Saló Barcelona Building Construmat 2017.

Premi a la millor obra d’estructura:

Manuel Reventós, d’Enginyeria Reventós. Projecte: Pont Nelson Mandela sobre riu Llobregat

Premi a la millor obra d’estructura petita:

Roger Señís. Projecte: Restauració i reforç estructural del campanar de l’església de Vistabella

Premi al millor treball de recerca, d’estudi o informe:

Rodrigo Martín. Projecte: Diseño de anillos de compresión no circulares y distribución óptima de fuerzas en el plano

El lliurament de diplomes va tenir lloc el passat dijous 25 de maig de 2017 i des de les xarxes socials de l’ACE vau poder ésser testimonis del moment en el qual van anunciar-se els guanyadors (podeu veure el vídeo a través de la nostra pàgina de Facebook).

Enhorabona als premiats i moltes gràcies als participants! Ja que totes les propostes presentades ens semblen molt interessants, al llarg de les properes setmanes anirem analitzant-les amb detall de manera particular perquè tothom pugui conèixer en profunditat els proyectes estructurals seleccionats.

Roger Señís, guanyador a la categoria Premi a la millor obra d’estructura petita. Amb David García, President de l’ACE, i Oriol Palou, membre del jurat.

Publicitat

Més noticies

L’Associació de Consultors d’Estructures (ACE) ha reunit a especialistes de primer nivell amb l’objectiu d’oferir un curs d’estructures davant l’incendi Presentació del curs “Estructures davant l’incendi. ACE” L’estudi del foc i la seva influència a les estructures és un tema generalment poc explicat a les universitats. En el moment…
Us informem que tornem a estar presents a la nova edició de Construmat, aquest any serà els dies 23, 24 i 25 de maig a la Fira de Gran Via. Visita’ns a l’estand C45, estarem amb la companyia dels socis protectors: Cecam – Cype – Geosec – Herms –…
L’Associació de Consultors d’Estructures convoca la VI edició dels PREMIS ACE, un certamen impulsat amb el propòsit de reconèixer la millor estructura projectada i realitzada durant els darrers quatre anys. Dirigits a qualsevol persona, equip o empresa de l’àmbit professional o empresarial. Els premis contemplen tres tipus de reconeixements:…

Subscriu-te al newsletter per aconseguir aquest document

Uneix-te i rebràs informació especialitzada: des dels propers cursos formatius a les últimes novetats del sector de la construcció a nivell de recursos, nous materials i normativa actual.

Responsable de les dades: Associació de Consultors d’Estructures.
Finalitat: Respondre a sol·licituds del formulari.
Legitimació: El teu consentiment exprés.
Destinatari: Associació de Consultors d’Estructures (dades emmagatzemades solament en client d’email).
Drets: Tens dret al dret a l’accés, rectificació, supressió, limitació, portabilitat i oblit de les teves dades.

No et perdis els descomptes de l' ACE

Si vols accedir als descomptes i no ets soci, pots associar-te aquí.

Si ja ets soci i no recordes com accedir als descomptes, contacta amb nosaltres o envia un correu a: tac.beweca@oicartsinimda indicant el teu número de soci i el producte que vols comprar.

Basic Personal Data Protection information:

Controller: ACE
Purposes: Managing the contractual and/or business relationship with HIPRA, including sending news, promotions and invitations to events sponsored by HIPRA.
Lawful basis: Performance of the contractual relationship and HIPRA’s legitimate Interest.
Recipients: Third parties to which HIPRA has entrusted cloud computing, security, auditing, mailing, technical and computer support services, as well as companies in its group.
Rights: Request access to and rectification or erasure of personal data and other rights as explained in the additional information. You can seeview the detailed additional information about data protection in our Privacy Policy.

For further information, please check our detailed information on Data Protection.

Informació bàsica de protecció de dades personals:​

En enviar un formulari se sol·liciten dades personals, per tant, has d’acceptar la nostra política de privacitat.

Responsable de les dades: Associació de Consultors d’Estructures.

Finalitat: Respondre a sol·licituds del formulari.

Legitimació: El teu consentiment exprés.

Destinatari: Associació de Consultors d’Estructures (dades emmagatzemades solament en client d’email).

Drets: Tens dret al dret a l’accés, rectificació, supressió, limitació, portabilitat i oblit de les teves dades.